| Sara1307Jennin a întrebat:

Am un prieten mai mic cu 2 ani, eu am 15. Inainte de a sta cu el am stat cu varul sau care e cu mine in clasa. Acum sunt impreuna cu el [cel mai mic cu 2 ani] de aproape un an.
Varul sau [Cel care e cu mine in clasa ] imi zice ca pr meu ii place de una de la mine din cls. acum imi zice ca vrea sa stea cu una de la el de pe strada in vacanta.eu nu stiu ce sa fac pentru ca cel de varsta mea ma place si eu cred ca doar vrea sa ma desparta de actual sau poate zice adevarul straight face nu stiu ce sa fac Funda happy

Răspuns Câştigător
| Vladuthz a răspuns:

Aici deja este o chestiune de analiza psihologica, lasa cacaturile gen asculta-ti inima si fa in felul urmator: analizeaza-i foarte bine comportamentul prietenului tau (ala mai mic cu 2 ani), cat si celui din clasa ta (care zici ca te place). In cele din urma, vei constata tu care zice adevarul si care nu.

2 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Ascluta ti inima si sufletul si ia alegerea cea mai buna!

| Pumma09 a răspuns:

Vezi cum se comporta actualul tau...cums e comporta atunci cand sunteti si in preajma altor fete. Daca va ajunge sa le acorde lor mai mare atentie ca tie[nu isi va da seama ce face] inseamna ca e adevarat ce zice varul lui. Dar se poate ca varul lui sa incerce sa va desparta din invidie...deci e complicata treaba.
P.S: Ia-ma pe mine si o sa ai unul mai mare cu 2 ani rolling on the floor