El isi doreste doar o partenera lejera de sex fara obligatii, care sa-i ofere placere si sa nu aiba pretentii. Tu i-ai oferit asta, dupa care te-ai hotarat sa schimbi regulile, sa ceri sentimente, implicare, etc. Nici o femeie nu se culca cu un barbat cu care n-are o relatie stabila si veche macar de 6-8 luni, daca isi doreste altceva decat sex sportiv. Tu ai incercat sa-l pacalesti ca-ti doresti sex sportiv, venind apoi cu pretentii de "partenera oficiala" desi el a considerat de la inceput ca nu e cazul sa se implice (barbatii, in general, nu se implica in relatii cu femei care cedeaza imediat, fiindca le considera usuratice). E normal sa nu vrea, pe de alta parte, sa renunte la tine, gasesti rar femei dispuse sa se culce cu barbati cu care n-au o relatie. El vrea in continuare sa-i oferi placere fizica fara sa ai vreo pretentie, sa va folositi fiecare de corpul celuilalt pentru sex, dar sa aveti fiecare o viata separata, parteneri oficiali, etc.
Ce vrei sa faci stii doar tu: continui sa te lasi folosita pentru sex, il folosesti si tu strict pentru placere fizica si te impaci cu ideea, sau pleci mai departe. in nici un caz nu schimbi regulile, adica nu pretinzi sentimente dupa ce ati facut sex fara sentimente.
Te Doreste doar ca pe o amanta ca sa zic asa doar sa fi pe locul doi iti garantez La tine a gasit probabil ce nu a gasit la prietena lui dar doar in privinta sexului si atita tot! Deci acum alegi!
Ai facut cu el dar sunteţi amici. Te întrebi oare ce impresie are el despre tine? Ar trebui să îţi dea de gândit această întrebare.
Te-ai gândit că poate te foloseşte pentru satisfacţia lui şi de tine nu îi pasă? Cam asta se înţelege dacă doar asta vrea de la tine, nicidecum o relaţie serioasă.
Nu îi mai permite să fi marioneta lui, eşti fată, trebuie să ai demnitate, chiar dacă ai sentimente.
Poi is unele variante ori te considera (fara suparare)tarfa lui, ori nu ii sigur ce sa faca fiindca si el te place!
Dar din pacate as cam miza pe prima :-s
Asa deci sa tragem o concluzie. sunt o curva si se foloseste de mine, e primul in viata mea cu care am facut-o!
Ce va mai place morcovul, de ce oare ai varsta aia? tu nu gandesti la 19 ani de ce crezi ca sta cu tine doar asa ca amici? ala umbla cu cate vrea el si de tine profita cand vrea pl lui
Pai normal ca nu vrea sa te piarda pentru ca tu ii oferi SEX fara obligatii, pe tine te suna cand are nevoie.
dupa parerea mea cred ca trebuie sa pui PUNCT si sa incetezi sa mai fii jucaria lui sexuala.
Deci..in primul rand sunt exact in aceeasi situatie ):*el te vrea doar pentru sex ...asa ca...fa cumva sa nu-ti mai placa de el
El crede ca esti o curva si se gandeste ca daca te-ai culcat cu el fara sa ai o relatie macar cu el de ce nu ai face la fel si cu altii, deci recomand sa te gandesti la un alt baiat si sa nu mai procedezi asa.