1. Funda este pentru un raspuns pe care tu il consideri cel mai folositor. O poti da apasand langa raspuns unde scrie "raspuns castigator" sau ceva de genul acesta
2. In legatura cu prietenul tau, eu cred ca ar trebui sa vorbesti serios cu el si sa-i mai spui o data ca il placi intrebandu-l si pe el ce simte. Cred ca este putin speriat pentru ca nu se astepta la acest lucru considerandu-te pe tine doar o prietena buna. Dupa ce vorbesti cu el sau daca ai noutati si mai ai nevoie de ajutor lasa-mi un mesaj pe privat(dai pe poza mea si dupa dai click pe trimite un mesaj) si te mai ajut cu sfaturi daca vrei:* Bafta!
1. Exprima-te mai logic.
2.Nu vrei sa ii cazi si la picioare?!
Draga, barbatii, in general, daca au ceva in cap, nu se lasa cuceriti imediat dupa prima declaratie (ca orice om normal care vrea mai intai sa cunoasca persoana respectiva).
Tu prea i te pui pe tava si un caracter din asta pe viitor o sa-ti aduca numai probleme!
Din ce-mi spui tu, el pare sa te placa ca prietena, dar nu ca pe o posibila iubita!
Cat despre maaaaaaareaaaa ta iubireeee pentru el...sa fim seriosi, nici nu ma mai obosesc sa-ti explic ca asta nu e dragoste ci indragosteala de adolescent!
Fii ceva mai precauta si nu te umili niciodata pentru dragostea cuiva!
Invata sa te exprimi cu greu am inteles cate ceva dar ma rog... Daca deja i-ai spus, nu mai e nevoie sa ii spui din nou, deci il intrebi daca intre voi exista ceva si daca ar vrea sa dezvolte acel ceva cu tine. Asta se intreaba in fata nu pe mess cum fac toti mai nou. Bafta!
Pai odata ce tea zis hai pa cand iai spus ca-l placi nu mai are rost sa te complici atat. i funda inseamna daca tea placut mesajul dai funda ai langa mesaj o medalie sper ca am fost de folos (funda)
Foarte grea intrebarea ta. Dar nu din cauza problemelor in dragoste [], ci din cauza "dezastrelor" din intrebare.
P. S. Mai asteapta sa-l cunosti si incearca sa-i ajungi la inima, apoi spune`i ce simti.