| Bubble_7593 a întrebat:

Am un prieten si el cateodata se poarta frumos cateodata nu...si nu stiu cum sa port cu el incat sa se poarte frumos cu mine adica sa fie mai romantic. Daca nu-l bag in seama nu ma baga nici el pe mine si asa ajungem sa ne certam.Deci imi puteti da un sfat?

2 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Ce spui tu nu se mai numeste prietenie, relatie. Daca sentimentul unuia fata de celalalt nu este reciproc, e greu sa ajungeti intr-un punct comun.Omul, din pacate regreta o persoana abia dupa ce a pierdut-o. Tu insa fii tare, mereu pregatita, ii raspunzi si tu cu aceeasi moneda, nu ii mai vorbesti cateva zile, fa-l sa-i para rau lui, nu tie.NU poti schimba naravul omului asa peste noapte.Il pui sa aleaga, asa vei stii ca sta langa tine cu adevarat sau nu.sau nici nu s-a meritat de prima oara. Iubesti, dar ai si conditia sa fii iubita la randul tau.

| oana_4978 a răspuns:

Dupa parerea mea accest baiat nu are sentimente foarte puternice pentru tine.deoarece daca le-ar avea nu s-ar comporta asa, indiferent de situatie, nu il cunosc pe baiat si de aceea nu iti pot spune mai multe dar "la prima vedere" nu pare a fi indragostit de tine asa ca daca nu ai sentimente prea puternice fata de el lasa-l iar daca le ai pentru linistea ta incearca sa discuti liber si deschis cu el si sa ii spui ce te deranjeaza petru ca intr-o relatie nu conteaza doar iubirea. o relatie adevarata si sincera are urmatoarele componente:iubirea, sinceritatea, respectul, increderea si nu in ultimul rand comunicarea fara putin din toate nu faci nimic.Bafta