Nu parintii lui va vor desparti, ci egoismul tau daca nu renunti la el. In loc sa fii mandra ca prietenul tau pune invatatura pe primul loc (asa cum e si normal) si sa-i urmezi exemplul, tu te plangi ca si cum ar fi ceva rau in asta. Tie nu-ti convine normalul si vei pierde in viata din cauza asta.
Pai daca tu ai zis ca te plac parintii lui,nu au motive sa va desparta.
pentru ca ei vor ca fiul lor sa ajunga cineva in viata inseamna ca vor ca el sa isi asigure viitorul, si pe cel al prietenei sale, si nu ca nu vor sa aiba deloc prietena.gandeste-te daca tatal tau nu ar fi invatat,ce s-ar fi ales acum de familia ta? daca bunicii tai il lasau mereu liber,sa faca ce vrea? at nu cred ca aveai nici telefon sau calculator.
in concluzie, ei nu vor sa va desparta, ci ca iubitul tau sa aiba un viitor sigur pentru el si prt sa.
bft!:*
Nu e vb de asta dar crede-ma de multe ori am nevoie sa vb cu el si el nu`i iy acolo sa ma ajute pentru ca are teme si nah striga masa.il inteleg si eu invat, da nici chiar asa numa carte tot timpu`. parinti lui nu il lasa sa vina la mine ca iy frica ca pateste ceva si nah mai mult merg eu la el.si asta cred ca nu`i bine, adica asa imi spun prieteni.si am avut multe certuri, dar nu vreau sa-l pierd.ce sa fac?