| fitnesladyk a întrebat:

Am un prieten si nu inteleg ce se intampla cu penisul lui, atunci cand suntem impreuna ne simtim foarte bine si ne excitam amandoi si penisul lui e tare ca betonul, deci are erectie numai ca nu inteleg de ce penisul lui se curbeaza in jos in timpul erectiei? Noi inca nu am facut dragoste si nu stiu daca sa fac cu el sau nu? Nu inteleg motivul pentru care penisul i se curbeaza in jos in timpul erectiei, oare inca este virgin din cauza aceea sau are ceva boala grava? Va rog ajutati-ma, astept un sfat! Imi place mult de el dar nu stiu ce sa fac! Cu stima Fitnesladyk

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Multi barbati au penisul curbat intr-o directie (in jos, in sus, intr-o laterala). Este doar o caracteristica personala (asa cum unii oameni au gura mare sau nasul stramb). Nu are nici o legatura cu virginitatea si nici nu e semnul vreunei boli. Ideea ta dovedeste o ignoranta ingrozitoare, mai ai mult de citit inainte de a te gandi macar la sex, fiindca nu ai informatiile necesare pentru asta.

| mgtow a răspuns:

I se pune in erectie si apoi se culca, poate e virgin. Daca era dur nu se lasa moale.

| nesuferit a răspuns:

Nu e nimic in neregula
E mai "special"

| francesca89 a răspuns:

Are o boala numita Peyronie.cauta pe google

| Eka7Lyzza a răspuns:

Buna.
eu zic sa nu te culci cu el...cine stie ce boala iei, Doamne fereste.
acum asta e parerea mea, u faci ce vrei. succes:*