Heii:*
Asa este prima oara,ai emotii iti simti inima cum bate cu putere devi nervoasa, simti cum iti fierbe sangele in vene.
Asta am simtit eu prima data, si dupa aceea toata ziua am fost bine dispusa si in urmatoarele zilee pentru ca s-a intamplat
Nu trebuie sa faci prea mult haz.totul vine de la sine.nu trebuie sa te gandesti cum iti misti limba.cum stai cu mana. totul se va intampla de la sine:*
Sa imi trimiti un mesaj cum a fost:*
Succes
Pai si la mine prima data pff deci credeam ca imi sare inima din piept nu mai puteam. dar du ce am facut-o ma simtit un pic ciudat pff cred ca sti tu cum Pai eu consider ca ar trebui sa incerci si daca chiar nu ai puterea sa o faci acum ii spui ca nu esti pregatita Bafta
Draga mea! Cu toţii am trecut prin acel moment de"emoţie", şi cu toţii l-am depăşit.Răspunsu` meu e că:"Nu ai de ce să te învinovăţeşti pentru asta, sau să-ţi fie frică că nu vei reuşii". Pasu` ăsta trebuie făcut până la urmă, fără temeri.Nu ai de ce să te îngrijorezi.Lasă să se întâmple de la sine, şi vei vedea cât de frumos va fi.:*.[Important este să fii tu însuţi].
Doamne,cand citesc astfel de chestii ma bufneste rasul,sincer. Cum frate sa fi intr-o relatie si sa nu vrei sa te saruti pe baza motivului ca nu esti pregatita? este un lucru absolut normal pe care il face orice persoana,nu es\xista reguli si asta se invata. Daca tie iti este frica sa facfi asta si tot eviti,atunci cum vei invata sa te saruti french? Lasa teama deoparte ca nu te musca, ca nu vrei ca mai tarziu sa ai un prieten care sa iti reproseze ca nu stii sa saruti. Ce naiba, din greseli sa invata.Nu va iese prima data? bun,incercati si a doua oara si a treia oara,asta pana va invatati. Take care si stai calma ca nu patesti nimic, este doar un sarut, un sentiment foarte placut
Chiar daca sunt baiat pentru prima data cand m-am sarutat cu o fata adica pe la 12 ani (frech) simteam cami zboara inima aveam un nod mare in gat nu puteam sa mai vb trasnpiram totul eram aproape mort dar dupa aia nu mai aveam nimic dupa primul sarut :*:X nu o sa-l uit nici odata BAFTA
Pai stii daca nu vrei nu o faci dar eu nu cred ca exista "reguli" despre cum sa te saruti
Nu conteaza cum o faci atat timp cat va place
.nu-ti fa griji te vei descurca in lucrul acesta nu ai nevoie de logica pur si simplu nu te gindi la nimicvei reusi sau nu o faci bine sau nu. nu exista reguli lasate dusa de val. vei reusi...Nu conteaza cum o faci atat timp cat iti place ))
beausingurlamasamea întreabă: