| Cristina788 a întrebat:

Am un prieten, suntem de 2 saptamani impreuna dar mi se pare cam direct. Sa incep... Duminica seara am iesit cu el ne-am plimbat pe malul marii, dupa care ne-am dus unde sunt stâncile acelea multe ne-am urcat pe ele si am coborat jos sub ele in asa fel incat sa nu ne vada nimeni deci eram intre stânca si apa. Ne-am asezat pe o piatra, m-a intrebat daca stau comod pe acea piatra daca nu sa ne asezam in alta parte, si eu am zis ca stau bine...
Si a inceput sa ma sarute pe gura dupa aia a inceput sa-mi puna mana pe sâni, mi-a ridicat usor bluza si mi-a lins sânii, dupa aia a coborat pe burta m-a sarutat de cateva ori, dupa care a vrut sa-mi dea pantalonii jos, si dupa aia s-a razgandit nu a mai vrut. S-a ridicat in picioare, si-a scos deodata penisul din pantaloni si l-a apropiat de gura mea la care eu l-am luat in gura dar foarte putin. Dupa care a luat mana mea si mi-a pus-o pe aia a lui, si-a facut laba dupa aia si-a dat drumul jos. Dupa care am plecat, si l-am intrebat de ce nu am facut si sex? si el a zis ca aia o facem mai tarziu dupa ce ne cunoastem mai bine ca acum e prea devreme (eu sunt virgina). Totusi el tine la mine... dar de ce nu mi-a dat si el limbi si s-a razgandit acolo nu am inteles?

26 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sincer, asta nu e prieten, e o aventura sexuala. Adica sex oral intr-un loc public? Ar fi trebuit sa ajungeti in faza asta dupa vreo 2 ani de relatie. Tu nu esti virgina, cel mult ai himenul intact, ca sex ai facut (chiar daca oral). El te foloseste pentru sex, probabil va urma si asa-zisul "mare pas" intr-o luna-doua si apoi marea despartire, eventual cu povestit prietenilor: aleia ii faceam si ii dregeam pe stabilopozi, ba, in seara cand am cunoscut-o. Pacat ca nu v-am chemat si pe voi, ca o fraieream noi.
Intrebarea este: analize barbatul asta si-a facut? Adica stii cu certitidine ca nu are HIV, virusuri hepatitice, HPV, sifilis, etc? Ca daca cumva nu si-a facut, acum s-ar putea sa ai si tu.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu zic ca e o gluma proasta!
Daca e adevarat, atunci vai de tine!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Poate nu erai proaspat spalata jos, si a razbit vreo mireasma de acolo. e total antistimulatoare! sau, poate si-a dat seama ca nu asa trebuie inceputa o virgina!
Cati ani ai?! Nu ai auzit de Petting?! Cauta si citeste!
Daca chiar asta voiai, poti face in asa fel sa faceti dus ori impreuna, ori tu chiar inainte de a veni el, si apoi te descurci tu ca sa primesti ceea ce doresti!

Nu uita sa ai neaparat prezervative pregatite, daca cumva ajungeti mai departe! Ai grija sa se spele pe maini cand intra in casa, sa nu ajunga sa te mangaie jos cu mainile pline de microbi de pe strada!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

heliconnen, varsta frageda + ignoranta (lipsa de experienta!) nu e o scuza ca sa emiti aberatii (referitor la sexul oral!) in afara realitatii faptice, si atestate stiintific, prin studii numeroase studii si cercetari!
Pune mana si citeste! Si daca nu, sa nu te miri ca vei avea probeme in cuplu, sau, si mai banal, vei fi parasit! o data, a2-a, oara, si tot asa!
Maturizeaza-te urgent! spre binele tuturor!

| Elena1234456 a răspuns:

Eu credeam ca esti revoltata de atitudinea lui, dar tu mai vreiai! Probabil sun stratul ala gros de nesimtire, prietenul tau chiar se simte!

| VodkaCoca a răspuns:

Sper ca e doar o gluma, daca nu e gluma inseamna ca esti proasta, scuze ca sunt si eu asa directa laughing.
Nu iti era mai simplu sa te ridici si sa pleci, s'au sa ii vorbesti sa ii spui ca nu ti se pare momentul, oricum in ziua de azi nu ma mai mira nimic, vai nici nu vreau sa ma gandesc, eu una sex oral am facut nu zic nu dar la fostul meu cu care am stat 2 ani si 6 luni si prima data m-am culcat cu el dupa un an si 4 luni, si sexu oral a venit dupa 2 ani, da nu dupa 2 saptamani fata oh go on, stii bancu ala
" doua femei vorbeau -Fata m-am castatorit virgina! Si cum ai facut fata sa ajungi virgina la nunta. Mult cur draga mea " laughing)) Concluzie ca astea care se lauda ca sunt virgine de obicei. happy (nu toate dar in general).
Bagati mintile in cap fata!

| Puf a răspuns:

Si cica mai esti si virgina rolling on the floor
a fost buna =p~ mersi ca m.ai facut sa radlaughing)

| elyssa20 a răspuns:

Pai din cate am citit nu te-a deranjat ca te-a mangaiat cu "gogu" pe la gura, ci ca nu ti-a facut si tie sex oral.Doamne ce e in mintea voastra, chiar nu mai aveti rusine deloc? te consideri o virgina, dar iei la..., deci mai bine du-te si spune-i ca vrei si frecus.pa!

| αndï a răspuns:

Nu ti-a dat limbi pentru ca se afla in cei 90% din barbati si 70% dintre femei care urla "SCARBOOOOOS " la asa ceva, ma intelegi?

nu stiu cat tine la tine in 2 saptamani dar daca s-a abtinut sa te sexeze banuiesc ca poate fi cu capul pe umeri happy

| Octavutzu a răspuns:

Probabil fiind la o prima intalnire de genul asta a considerat ca nu e bine sa faca toate astea.Cred sa s-a gandit sa nu il crezi disperat fiind du el de doar 2 saptamani a considerat ca e mai bine sa astepte decat sa te faca sa crezi ca doar asta vrea de la tine si a vrut probabil ca nu il intereseaza doar sexul ci il intereseaza si persoana ta. Nu ca alti care daca ar fi avut ocazia ar fi facut-o si apoi probabil nu ar mai fi stat cu tine. Succes in continuare

| pisicutsa a răspuns:

Fuuuuuu, cum se poate aşa? dacă într'adevăr ar ţine la tine nu avea să scoată şi să'ţi l dea...mai bine te supărai şi plecai. dacă iai satisfăcut dorinţele el şi mai departe va cere să'i faci trebăluţa asta. dacă eşti fată cu cap pe umeri, altădată îi vei cere şi tu să'ţi facă plăcere.Deprinde'l cu ceea că tu la fel ai caracter puternic şi dorinţele realizabile! Baftă

| claudiea79 a răspuns:

Daca ai 16 ani este prea devreme sa faci sex acum. astepta pina la 18 ani. daca ramii cu el poti sa faci dragoste; daca ni il iubesti si nu il placi mai asteapta. vezi daca te iubeste si el.

| karellen a răspuns:

"direct" e putin spus, eufemistic vorbind...de ce crezi ca tine la tine?

| mikaela25 a răspuns:

Aaaaaa...adica sex o sa faceti dupa ce va cunoasteti mai bine, dar aia ce naiba a fost? pfff, cum adica si l-a scos. vai, trebuia sa nu accepti ce naiba.

| silver19 a răspuns:

Fata esti prea dusa! laughing asa va trebuie daca acceptati toti cocalarii suportati consecintele rolling on the floor nu mai zi te rog eu "tine la mine" vai cata inteligenta frate! scuze ca sunt asa direct da la 16 ani i-ai luat-o-n gura? wtf rolling on the floor)))

| matt25 a răspuns:

Ai 16 ani si ti-a dat-o pe la gura? Doamne... voi aveti minte?:-) Terminati cu jocurile astea.

| eveline_9271 a răspuns:

Cat de scarbos poate suna. Doamne! Fata! Unde iti este respectul de sine? Cum sa isi faca laba cu mana ta? Vulgar! Dezgustator! Ai 16 ani.

Răspuns utilizator avertizat
| adryanna_7314 a răspuns:

Inseamna ca asta e primul tau prieten d vrei ca dupa 2 saptamana d relatie deja s iti pierzi virginitatea? gandeste-te mai bine!

| dulciana a răspuns:

Sex dupa 2 saptamine? nu prea devreme? asta mai mege dar problema cu laba...ma dat jos.mai gindeste-te daca ai nevoie de asa prieten.parerea mea

| ralucagld a răspuns:

Si inca mai sunteti impreuna? poate i-a fost frica sa o faca cu tine s-o fi gandit ca nu esti pregatita pentru asta.nu stiu ce sa zic e ciudata situatia ta.eu i-as fi dat jet in secunda 2 dar acum depinde de fiecare eu stiu.thinking

| dayanaa a răspuns:

Foarte interesant ca te deranjeaza ca nu ti-a facut si el sex oral :O bang. straight face nu ar face asa ceva daca ar tine la tine. depinde ce ati vorbit voi si ce stie el despre tine... desigur depinde si ce fel de persoana e el... oricum parerea mea e ca te-ai cam pricopsit cu elwinkingwinking eu nu l as acceptatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne, cat de pro*sta poati sa filaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine e prost de mic cand creste jongleaza cu prostia, e si cazul tau

| TruewordxD a răspuns:

Vai mama rolling on the floor) am prea multe de spus dar numai pot de ras rolling on the floor

| marina_3285 a răspuns:

Wow asta chiar ca a fost direct si cam nesimtit crede-ma dupa 2 saptamana nu as fi facut asa ceva. oricum prea scarbos.Cam aiurea adica sex nu vrea sa faca, dar tu sa-l satisfaci... SINCER EU NU AS FI ACCEPTAT cand a scos. bine depinde si ce varsta ai