Nush ce ar trebui sa faci sa mearga relatia
asa am patit si eu la inceput nu ma suna nici eu.nu vb cu mine pe net sau fata in fata nici eu, etc.
da eu m-am saturat nu dupa o luna ci dupa 2 saptamana si am mers la el (statea pe o banca plina de baieti:-s) l-am chiemat putin de o parte si l-am intrebat ce are si daca vrea cu adevarat sa fie cu mine, si o zis:"sigur ca da, chiar am inceput sa tin cu adevarat la tine"...nu stiu ce s-a intamplat atunci da nu s-a mai comportat asa. acum avem ap 10 luni impreuna si ne intelegem perfect(zic eu)
Discuta cu el serios, fara cearta dar si fara sa te lasi intimidata. fata in fata, nu la telefon sau pe net. Din experienta mea, relatia nu va merge. Fiindca la inceput te iubeste cel mai mult si daca in prima luna te-a inselat deja de doua ori, ce veti face peste cativa ani cand pasiunea initiala se mai raceste?
Care relatie? Intr-o luna te-a inselat de doua ori, nu iti acorda atentie. Eu zic sa pui capat; iti pierzi timpul degeaba.
Scapa repede de el! daca te'a inselat de 2 ori o s'o mai faca! asa m-am ars si eu... q o relatie de 2 anii! sunt atatia baieti nu are rost sa te bagi intr'o relatie care nu o sa mearga!
Te-a inselat de doua ori intr-o luna, este indiferent, nu te cauta si nu te suna. Da-i papucii si gaseste-ti alt prieten! Tipul nu e serios. Nu se merita sa investesti sentimente si timp intr-o astfel de relatie!
Eu zic sa-l lasi nu cred ca va merge, daca intr-o luna te-a inselat de 2 ori si la inceputul relatiei gandeste-te intr-un an sau intr-o perioada mai lunga. Vei gasi pe cineva care sa te respecte si sa te iubeasca. Din ce spui tu se pare ca el nici nu te respecta nici nu te iubeste.
Intr-o luna? da-l dr...u.cauta altu care sa te iubeasca, sa te respecte, sa-ti ofere dragoste.nu doar sex...si sex.
Discuta serios cu el si lamuriti situatia, asa nu poti merge mai departe trebuie sa simti si tu din partea lui iubire, daca el din prima luna se poarta mai rece cu tine pai mai tarziu care va fi comportamentul lui? iar toata durerea cade pe umerii tai pentru ca tu din ce spui il iubesti
TREBUIE SA VIRBESR=TI CA EL SA-TI EXPLICE SI TIE CUM STAU LUCRURILE PE BUNE, DAR DACA IN FINAL TU DCONSIDERI CA NU MAI EXISTA NIMIC INTRE VOI, ATUNCI AR TREBUI SA RENUNTI, PENTRU CA NU POTI ACORDA LA NESFARSIT ATATEA SANSE.
Remusopen întreabă: