| Perforatorul a întrebat:

Am un tic la ochi. Cand ma uit la o fata mi se duce un ochi intr-o parte altul in cealalta parte. Unii imi spun ca am ochii ciungi. Imi voi face vreo gagica? Vreau sa ma *** disperat.

Răspuns Câştigător
| Nucreeed a răspuns:

rolling on the floor))))))))))))))))))))) nu pot sa ma opresc din ras rolling on the floor)))))

| Perforatorul explică (pentru Nucreeed):

Dar de ce razi de problema mea? Tu daca ai avea ochii ciungi nu ti-ar placea.

| GirlLăvHell a răspuns (pentru Perforatorul):

Rade pentru ca esti un troll care pune intrebari tampite

7 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Nu pot sa-mi imaginez, du-te la un control oftalmologic laughing

| Lamaitzza a răspuns:

Nu este normal ceea ce ti se intampla tie si din moment ce este un tic cred ca se poate rezolva.Probabil ca asa iti manifesti tu emotiile, pentru ca banuiesc ca patesti asa numai cand te uiti la o fata care iti place, nu cand te uiti de exemplu la. nu stiu, mama ta?
Oricum, asa ceva nu se intampla la tot pasul si nu cred ca noi cei de aici am stii ce sa iti zicem, cauta pe net oameni cu aceeasi problema, du-te la oftalmolog, la un psiholog poate. Cred ca daca o sa iti controlezi emotiile o sa iti controlezi si ochii. Adica cu toti avem ticuri, de exemplu eu imi rodeam unghiile si este un obicei urat mai ales la o fata, dar m-am concentrat in de ajuns de mult incat sa scap de asta, oricum nu se compara situatiile dar e un exemplu.Mult succes!

| Aurelian0709 a răspuns:

Poate te uiți după 2 laughing

| laure_3087 a răspuns:

Esti ciung rolling on the floor))))))))) moor

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Numai fake-uri știți să postați.