Credeam ca ai o problema!
Femeile se marita la 20 de ani de proaste... la varsta asta nu termina nici o facultate, si nu se gandesc la o cariera, in plus, scopul lor in viata este maritisul cu unul care are bani si care trebuie sa le intretina, pentru ca ea este purtatoare de ***!
Cam asta este conceptia generala.
Dupa un timp, in care mediocra perversa l-a facut catel pe barbat`su, se plictiseste si cauta altceva cu care sa-si anime viata, cu riscul sa isi rateze casnicia si sa se faca de ras in fata familiiei. Pocnitoarea traieste cu impresia ca toti barbatii sunt ca "al ei" si crede ca-i joaca pe degete, cand in realitate se intampla fix invers.
Deci, revin asupra idei: pentru ca sunt proaste si curve. Altfel si-ar lua un job, poate o profesie, dar prefera sa se arda de placere.
Sper ca nu vroiai sa iei vreo una de aste de nevasta!
Pentru ca femeile traiesc intr-o realitate alternativa in care nu pot face diferente intre propriile sperante si realitatea cruda. In general au nevoie de cel putin 25 de ani ca sa poata fi capabile de decizii in concordanta cu realitatea. Ele se indragostesc de iluziile pe care si le fac si nu de persoana de langa ele. Evident ca nu sunt toate la fel, nu vreau sa generalizez ca mai apoi sa fiu ars pe rug. Spun doar ca multe cam asa isi traiesc viata, cel putin pana la o anumita varsta. Altele, mai norocoase, toata viata.
La mai putin de 10 ani e bine, cunosc fete care au calcat stramb la cateva luni de la maritis.
Oricum, barbatii sunt de vina! (asta o spun doar asa, sa nu fiu identificat ca ultimul misogin).
Calca stramb tocmai, pentru ca s-au grabit sa se marite si dupa cativa ani deja-s satule de sot si vor sa vada cum e si cu altii. Si stii cum e cu fructul interzis.
Adică muierea calcă strâmb, da' bărbatu' are voie, nu?!? Păi e corect?
Ia nu le mai judecați numai pe femei, că bărbații-s de 1000 de ori mai răi!
Amandoi sunt de vina! De fiecare data cand o relatie se duce la dracu e vina tuturor celor implicati.
De ce sa casatoresc la 20? Habar n-am! Eu nu aveam chef de maritis la 20, nu am acum la aproape 22 si nici nu prevad o urma de chef in urmatorii ani, cred ca e fara sens sa te casatoresti asa de tanara, intai trebuie sa iti faci o cariera si apoi o familie, certificatul de casatorie si verigheta de pe deget nu tin loc de mancare si de acoperis
Cred ca si tu trebuie sa iti asumi o parte de vina.si acum nu-mi baga faza "daca ea vrea/ea a inceput"ai spus ca ai o relatie, ei bine tu nu ai una, aia e doar o joaca sau poate doar un partener de sex.inainte sa incepi sa umbli cu o fata care e maritata, ar trebui s ate pui tu in locul sotului, daca ai fi in locul lui, te ai simti bine? de acee nu e bine nici macar sa incerci sa fii cu cineva care e maritat, pentru ca tentti isunt peste tot si nu toti oamni au tarie de caracter sau cel putin educatia necesara sa raspuna cu NU unor avansuri.iti pai hrani ego-ul spunandu-ti cat de macho esti, insa, nu e nimic spectaculos in ceea ce faci, doar rusinos
anonim_4396 întreabă: