| AndreeaprintesaluSorin a întrebat:

Am un un prieten italian care mi-a cerut sa fac dragoste cu el dar i-am zis ca sunt prea mica. El mi-a spus ca dragostea nu tine cont de varsta. Ce pot face daca incearca sa ma excite?

Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

Italienii sunt cunoscuti ca fiind mari doni juani, nu as pune botul la asa rugaminti fierbinti. Daca o faceti te va lasa, iar daca nu, ma poti da in judecata pentru ca stiu ce vorbesc. Am cunoscut multi italieni si majoritatea sunt la fel, nu vor decat sex cu romance, pentru ca sunt curve, asa zic ei... schimba-le parerea, macar tu, daca altele nu o fac. Nu te lasa excitata, fugi mancand pamanatul, nu se merita. Dragoste faci cu cine te iubeste nu cu toti porcii nimfomani.

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Vorbeste cu el serios si calm, explica-i ca nu esti pregatita. Daca nu va intelege si va continua sa te presez, inseamna ca nu te respecta si nu are rost sa continui relatia.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Lui i-ai spus, dar noua nu! - cati ani ai?! Tu poti rezolva corect o ecuatie, daca nu stii valorile lui x, y, z? Nu e nici o nenorocire daca incearca sa te excite, pentru ca asta inseamna SI placere crescanda! Care, se poate rezolva manual,, chiar si cu orgasm, si-ti si poti pastra fecioria! - daca o mai ai! ( La fel, poti evita dorinta lui de a te penetra, "rezolvandu-l" manual! si astfel, il detensionezi de tensiunea acumulata! Daca nu vrea nici asa, trimite-l la baie sa descurce singur!, e simplu ca buna ziua! ) Cauta detalii pe net despre PETTING, +, e plin de carti despre peste tot! Sau si asta e?, fetia?! dar ai omis sa ne spui? mai poti intra la raspunsurile date de mine, ca sa te edifici mai bine! MARE ATENTIE LA IGIENA, CAND VA JUCATI!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa-ti respecte decizia... Daca te respecta si te iubeste ar face asta... Poti sa eviti sa-l lasi sa te excite... Sa va intalniti mai mult in public... Dar... si daca e sa te excite nu inseamna ca trebuie sa ajungi la penetrare... Gandeste-te ce vrei cu adevarat...

mlm
| mlm a răspuns:

Buna, parerea mea este ca trebuie sa faci te te indeamna inima, stai atenta ca in general italienii pina nu obtin ceea ce vor nu se lasa, mai ales ca esti tanara si frumoasa(ei in general nu prea umbla cu femei urate)Trebuie sa ai vointa de fier sa refuzi ceea ce iti propune, deci incearca sa fii tu cea in masura sa decizi.Bafta.

| otypa a răspuns:

Sa-i spui ca nu vrei si gata. e prea devreme

| ada a răspuns:

Poti sa ne spui si noua ce varsta ai? De ce te consideri mica? Iar daca te consideri mica cum ai reusit sa ai un prieten italian cum zici tu? El cati ani are?

| ada a răspuns:

Stii ce patricia? Cum am mai spus si alor fete de varsta ta iti voi spune si tie.Ai timp sa faci sex toata viata de acum in colo.Nu cred ca e o varsta corespunzatoare sa iti incepi viata sexuala.Nu ai atins un grad inalt de dezvoltare fizica si psihica.Sunt sigura ca daca am vorbi peste vreo 2 ani parerea ta ar fi alta.Consider ca iubitul tau vine cu argumente de genul celei mentionate de tine sau incerca sa te excite pentru a-si urmari scopul, adica sa faca sex.Parearea ta conteaza! Trebuie sa iti doresti tu cu sufletul si mintea, dar nu in momentele in care el incearca sa te infierbante...In fond si la urma urmei faci ce vrei, ce iti spune inimioara sau creierasul, dar eu tot sunt de parere ca va mai astepti.

| cribus a răspuns:

Cred ca cel mai mult il tenteaza ca esti virgina, asteapta pana vei gasi un baiat care sa merite... poti sa te culci cu el dar riscul sa regreti e fff mare.

| Lory_2572 a răspuns:

Ar tebui sa-ti respecte decizia, el normal ca spune ce-i convine lui pentru a-si atinge scopul.Depinde si de cat timp sunteti impreuna, iar daca nu ai 15-16 ani, te sfatuiesc sa nu o faci. Oricum, decizia iti apartine.

| mary_4249 a răspuns:

Ar trebui sa incerce sa tina cont de dorinta ta ca inca nu esti pregatita pentru urmatoru pas. Poate dragostea nu tine cont de varsta dar trebuie sa se tina cont de ceea ce vrei tu. Daca nu tine cont de parerea ta atunci nu tine la tine cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yo zic sa o faci cand esti sigura de acest lucru... daca ti-a zis asta inseamna k nu vrea decat sa se culce cu tine...

| AndreeaprintesaluSorin explică:

Pai eu am 13 ani si el are 15. Si imi dau seama ca la varsta asta baietii nu pot sa se abtina. Dar nu stiu ce sa ii mai zic.

| cami_5130 a răspuns:

Depinde ce varsta ai
dar din cate spui tu el nu prea tine cont de varsta thinking
depinde ce varsta ai acum
dar. poate ca asa o fi. poate ca esti prea mica pentru asta