Http://www.topsanatate.ro/......24474.html
este ceva normal. atunci cand esti excitata curge mai mult ca sa zic asa.
Buna! Atat timp cat secretia ressectiva nu are nici un miros urat, nu este nici un motiv sa te ingrijorezi, este o simpla secretie vaginala care este posibil sa iti apara inainte de menstruatie cu cateva zile, insa daca miroase urat ar trenui sa te duci la un medic ginecolog. Pupici
Fa-te prietena cu ginecologul! poate fii infectie urinara.dar asteapta si parerea unei fete
Cumva cand se intampla te saruti cu iubitul sau te uiti la filme xxx? Pt ca altfel nu vad explicatia si da se intampla cand te exciti
Buna Alexa, eu spun ca poti sa stai linistita in ceea ce priveste secretia.Si eu mai am momente din astea, mai ales inaintea menstruatiei.Si eu eram la fel de speriata la inceput, dar mai apoi mi-am luat inima in dinti si am vorbit cu mama.Ea mi-a spus destul de linistita ca e normal si ca sunt semne ca imi vine ciclul(prima scurgere am avut-o pe la varsta de 13 ani, pe atunci nu aveam mentruatie)...mai tarziu am aflat ca si prietenele mele patesc asa ceva, asa ca nu e un motiv sa te sperii, insă in ceea ce priveste durerea ovarelor, nu stiu ce sa zic. Poate ar fi mai bine sa vorbesti cu un ginecolog
Nu trebuie sa te speri de la 10, 11, 12,13,14,15 si 16 ani e normal sa-ti vina nu te speria
Buna mie imi apare tot timpul pe chiloti ceva alb si limpede dar nu mi-a venit menstruatia
xRaluMeow întreabă:
liliana77any întreabă: