| Matarica a întrebat:

Am urgent nevoe de ajutor, am avut sex neprotejat cu prietenul meu acum vreo 4 saptamini in urma, dar a ejakulat afara nu in vagin...sunt sanse sa ramin insarcinata.si inca un lucru la mine menstruatia dikum undeva pe 22 trebuia sa se fi inceput. urgent am nevoe de ajutor

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Se mai intampla ca sa intarzie pentru ca esti stresata, daca a fost acum 4 saptamani si nu ai avut gresturi, stari de ameteala si dureri de cap nu ai dc sa iti faci griji, daca vrei tu neaparat sa fi sigura poti face un test de sarcina, el se face normal dupa o saptamana, dar n-are nimic daca e dupa 4, poate sa fie si mai sigur rezultatul testului daca a trecut mai mult de o saptamana. Data viitoare foloseste prezevativ, nu o sa mai fi stresata in haul asta si nici nu mai risti sa ramai insarcinata.
Sper ca te-am ajutat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La intrebarea pusa de tine mai bine iti spuneai matracuca.pai tu te f.i cu ala si vii sa te ajutam noi? noi fi vrand sa crestem noi bebelul? ia vezi.sa ai un copil frumos si sanatos.frumos ca masa si distept ca tatso.

| MiK3L a răspuns:

Gandeste-te la un nume frumos! happy

| alicool a răspuns:

Buna eu zic sa-i spui mamei tale sa te duca la doctor dar daca zici ca nu s-a ejaculat in vagin nu cred ca vei ramane insarcinata si daca da si vrei sa pastrezi copilul felicitari

| AnnaMaria a răspuns:

Daca a ejaculat afara, de ce iti faci griji? sau nu esti sigura nici tu?laughing

| Matarica explică:

Am uitat sa zic de un lucru eu am fost dezvirginata nu demult...am 18 ani.((

| lavinia148 a răspuns:

Fa avort

| NOinformation a răspuns:

Ce rai sunteti...

| R_8074 a răspuns:

Azi e 23. Nu te impacienta asa. Pentru ca tu chiar daca ai menstruatia regulata uneori mai intarzie o zi, doua. Si eu m.am speriat o data la fel ca tine, dar degeaba. Imi intarziase menstruatia cu 10 zile. Urmand sa aflu ca de fapt am cistita si din cauza asta imi intarzia. Si sansele sunt foarte mici, aproape inexistente, aproape. Si din cate imi dau seama, nu era saptamana de fertilitate maxima la tine. Nu.ti mai face atatea griji. Poti sa faci un test de sarcina pentru orice eventualitate sau sa te duci la ecograf.

| Matarica explică:

Eu singura nu sunt sigura ca totul a fost bine. dis spsele lui a ejaculat afara, dar oricum nu ma simt in apele mele.sad

| Matarica explică:

De obicei inainte ca sa mi se inceapa menstruatia cu vre 2 zile am niste dureri suportabile care imi dau de stire ca in curind voi avea menstruatia, dar acum nici urma de asa dureri

| adryana_6040 a răspuns:

Mai bine fa un test de sarcina sa vezi daca e o posibila sarcina si data viitoare protejeazate ca nu costa mult un prezervativ.