| DanielsiAndradaegalbebe a întrebat:

Am urmat sfatul vostru si am vorbit cu el acum pe mess (uitati-va la prima mea intrebare tot de astazi). I-am spus, i-am trimis poze, sper ca am facut ce trebuia. Mi-a spus ca a inceput sa planga ca nu i-am spus atat timp, si cica maine vine in Romania sa-si vada copilul si ca va ramane aici cu mine. Oare o sa-mi ia copilul? Am vorbit si la telefon cu el si plangea bietul de el crying Cred ca am facut cea mai mare prostie sa nu-i spun de bebe sad Ce sa fac? Sa ramanem impreuna, eu nu vreau sa-i opresc studiile din Anglia!

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa vina in Romania,bravo.Dar, hotararile le veti lua impreuna, dupa ce va veni.Linisteste-te acum si,pur si simplu, bucura-te! Copilul nu ti-l poate lua, banuiesc ca pe certificatul de nastere e doar numele tau...Mult noroc!

| IloveME a răspuns:

Bebele nu are cum sa ti-l ia si normal daca mai are ceva sentimente pentru tine normal ar fi sa vorbitzi si daca nici el nu vrea sa-si opreasca studiile sa pleci cu el.
succes si ma bucur ca ai atat curaj in tine! alta n-ar fi putut trece prin atatea sad!

| Lexiiii a răspuns:

Ai facut bine ca i-ai spus.In fond era dreptul lui sa stie nu? E foarte bine ca i-ai spus.Si nu cred ca o sa vrea sa iti ia copilul.Sincer,te iubste.Iti va fi alaturi big grin
Astept continuarea :X