| milliongirl a întrebat:

Am urmatoarea intrebare decat pentru femei.(sper sa nu deranjeaze pe nimeni intrebarea,daca da,imi pare rau dinainte,n-am avut intentia asta.)
Daca soțul v-ar propune urmatoarea ințelegere ce ați alege?
Fară sex oral toata viata dar independentă financiar (mesele in oras, banii pe care-i puteati primii pentru anumite lucruri,chiria,utilitatile, mancarea tot,decat din banii vostrii ) Ați accepta? (presupunand asta ca fiind o situatie reala si o decizie de luat, care ar fi raspunsul vostru? )

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Eu sper ca viitorul sot stie sa foloseasca,, decat'' corect.laughing Si cum adica independenta pentru restul vietii? Am deja job, sunt independenta, nu am nevoie de bani de buzunar de la el.Te adresezi femeilor intretinute? Lame.

| milliongirl explică (pentru dullcat):

Ce anume am gresit? (referitor la,, decat,, )

| dullcat a răspuns (pentru milliongirl):

Ma bucur ca ai intrebat, altii ar fi inceput sa ma injure pentru ca am atras atentia.:)) Pai se foloseste in context negativ daca vrei sa subliniezi ca ai ceva mai putin sau iti lipseste, ai un neajuns.

Exemplu corect: Nu am decat 15 lei si nu pot sa imi cumpar ce doresc de la magazin.

Acelasi exemplut, tot corect, in care nu folosesti decat: Am doar 15 lei si nu pot sa imi cumpar ce vreau.

Cum spuneai tu mai sus, ok ar fi: doar din banii vostrii

https://www.libertatea.ro/......ct-4339640

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți răspund eu însurat de 22 de ani - o singură dată și băuți am făcut sex oral eu ei și ea mie la început.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodată nu am mai făcut și nici nu am discutat despre momentul când am făcut sex oral eu ei și ea mie.

| adam7 a răspuns:

O să îți răspundă doar bărbați.
Când vor înțelege și ceeea ce ai vrut să scrii, întrebarea ta e confuză