anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am varsta de 14 ani ...si marimea penisului meu este de 13 cm...este normal acest lucru la varsta mea(este de ajuns pentru fete?)

16 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Marimea normala a penisului, in cazul unui baiat de 10 ani este de 4-8 cm, a unuia de 12 ani, 5-10 cm, a unui baiat de 14 ani, 6-14 cm, a unuia de 16 ani, 10-15 cm si a unuia de 18 ani, de circa 11-17 cm.
Acum ca stii, lasa obsesiile si afla ca important e sa stii sa il folosesti si sa ai si niste neuroni mai multi in creier!
Sexul nu e totul in viata!

| Alex021994 a răspuns (pentru greece12):

Si a unui baiat de 24 de ani?

| ShowTim3 a răspuns:

1.Cred ca e normalwinking
2.Depinde de fata... pentru unele o p7la-n pi2da si 2 pu6e-n cur de negru nu sunt de ajuns... asa ca depinde de noroc.
3.Mai creste el daca iti pui si aceasta intrebarewinking multumeste-te momentan ca esti mai dotat decat chinezii de 25-30 de ani

| Nov a răspuns (pentru ShowTim3):

App vezi ca Show

| Heather2001 a răspuns:

Haha ziceai la intrebarea mea Mai devreme ca-a obsedata ca vreau sa fac dragoste la 11 ani da nici tu nu esti departe... apropo pentru fete nu conteaza neaparat marimea...crede-ma

| ShowTim3 a răspuns (pentru Heather2001):

Aha... sa mori tu ca nu conteaza laughing? crede-ma cand ajungi sa fi prieten foarte bun cu un grup de fete si sa stai cu ele o sa auzi discutii de genul " o are prea mica " Marimea conteaza boss sa o crezi tu ca nu happy asa ziceam si eu pana am dat cu capul de perete si nu s-a intamplat doar odata sa aud discutii de genul asta despre marimea plii prietenului, sau cat de bun/prost e la pat

| Heather2001 a răspuns (pentru ShowTim3):

Hey da,pe de-o parte ai dreptate, si eu sunt fata si stiu in general ce discuta prietenele mele, dar sa stii ca daca te iubeste nu te paraseste pentru fostul care o avea cu 2 cm Mai mare.chestia e sa stii cum sa o folosesti ca lumea!laughing

| feefeee a răspuns:

Pt varsta de 14 ani este de ajuns si cu siguranta o sa mai creasca pentru ca pubertatea abia a inceput pentru tine. Tine minte un lucru important, sa faci sex nu inseamna sa penetrezi un vagin ci ritmul si stilul tau propriu de a o face!

| ShowTim3 a răspuns (pentru feefeee):

Ce misto i-ai spus ca este important sa o folosesca cum trebuie nu marimea happy imi place...winking pariez ca esti la profilul de filologie tongue?

| SabinAndrei a răspuns (pentru ShowTim3):

Marimea nu prea conteaza ci cum o folosesti eu am 14 ani am penisol ok dar atiu eudc are 17 cm dar am si prieteni care o au maimica dar totusi dau orgasme

| eddyeddy5 a răspuns:

Apuca-te frate si invata! Lasa marimea penisului la varsta asta!

| bixxbiu a răspuns:

10 si 14 cm trebuie sa fie si e normal mai

| Chris2001042001 a răspuns:

Ba eu am 14 ani si marimea este de 17.5 cm

| Mega_Liviu_2001 a răspuns:

BA boss, am auzit vorbindu-se pe aici ca cica la 14 ani e normal sa o ai pana in 13 cm.....acum ori is eu mai cu mot ori nu dar am facut-o de aproape 16 cm si am tot 14 ani ca tine.....acum nu vreau sa te descurajez dar mai da laba mai des sau vezi cum faci ca sincer sa fiu, marimea ta nu e chiar okay pentru fetewinking

| astfgfv a răspuns:

Pai eu am 14 ani si marimea penisului meu e de 17 cm (e bine)

| Andreyy_Mihai_1984 a răspuns:

Am 11 ani si penisul meu este de 13 cm este bine?

Întrebări similare