anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut ca pe anumite site-uri de genu' ca daca te masturbezi in exces, erectia nu mai e asa puternica. Acum ceva timp m-am bagat cu o fata care e de acord cu sexul,dar de fiecare data cand incerc sa fac ceva,erectia nu e puternica si tine putin. Stau si ma intreb daca e de la masturbare. Daca ma las definitiv de acest viciu, mai pot schimba ceva? Mi-e frica de ce se poate intampla.

8 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Imi pare rau sa te anunt dar nu e de la masturbare.

Nu pot sa-mi dau seama decat daca iti pun o intrebare suplimentara.

Atunci cand te masturbezi ai o erectie normala? Dureaza satisfacator de mult sau ti se inmoaie imediat ce te opresti din ...manevrarea penisului? Folosesti inele pentru penis?

In primul rand singurul lucru care iti poate afecta erectia este folosirea pe termen lung a inelelor sau oricarui mod de a lega baza penisului pentru a obtine o erectie foarte puternica, cu un siret, lantuc etc. Daca folosesti asa ceva, renunta. Exista insa cazuri clinice in care erectia n-a fost niciodata satisfacatoare DECAT folosind astfel de inele pentru ca pur si simplu sangele care iriga penisul in timpul excitatiei nu ramane in penis asa cum ar trebui, se cheama disfunctie erectila.

Insa masturbarea simpla, cu mana, nu duce fizic la slabirea erectiei.

Poate ca ea te intimideaza psihic, poate ca nu-ti place si nu te excita asa de mult, exista multe motive atunci cand fizic nu e nimic in neregula.

| Nuuuuuu a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Pai imediat dupa ce ma opresc se inmoaie, si nu nu folosesc inel, sau alte chestii de genu. Iar cat despre aspectul fetei e chiar unu placut.

Tin sa precizez ca am doar 16 ani.

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru Nuuuuuu):

Ideea e sa-ti dai seama daca vreodata, in timpul masturbarii ai avut o erectie satisfacatoare, compara cat ti se intareste de obicei cand te masturbezi si cat ti s-a intarit cand ai fost cu fata respectiva. Daca totul e cam la fel e foarte posibil sa ai o disfunctie erectila, adica membrul tau sa nu se intareasca ori atat cat trebuie ori suficient de mult timp.

Daca in timpul masturbarii obtii erectii normale atunci cred ca fata sau faptul ca faci sex cu cineva te intimideaza. Daca esti stresat sa iasa totul bine poti avea probleme, trebuie sa te relaxezi.

Am decis sa ma las de fumat, masturbat. Azi totul s-a petrecut destul de bine, nu la fel de bine ca inainte, azi a fost mai tare si a durat ceva mai mult timp, parca m-a excitat mai tare, sper sa mearga din ce in ce mai bine. Dar totusi cum pot face sa scap de problemele de erectie?

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru Nuuuuuu):

Daca, repet daca ai probleme fiziologice de erectie, nu prea ai ce face. Daca excesul de masturbare era cauza, atunci totul era mai mult psihic si atunci faci bine sa o lasi mai moale cu masturbarea.

| Alcyon a răspuns:

Lasa naibii masturbarea, ca o s-ajungi un impotent. Corpul se obisnuieste cu stimularea manuala (diferita de cea din timpul actului sexual) si atunci cand o faci pe bune, nu te mai exciti cum trebuie. Nu degeaba barbatilor care si-o freaca, li se spune la...gii.

| mihaibrad a răspuns (pentru Alcyon):

Pune mana pe un manual de medicina
gee.