| maria_6679 a întrebat:

Am vazut ca tot vorbiti despre prima iubire, prima mea iubire a fost neimpartasita pentru ca baiatul respectiv niciodata nu s-a uitat la mine, eu l-am iubit si ink il mai iubesc desi a plecat si nu l-am mai vazut de 5 luni... daca el nu m-a iubit niciodata se mai poate spune ca asta e prima iubire? a si vroiam sa va mai intreb, a doua sau a treia iubire se poate cimpara cu prima?

4 răspunsuri:
| stefana94 a răspuns:

Prima iubire este cand iubesti pe o persoana mult si esti in stare de orce pentru ia.

| mgtow a răspuns:

E ceva de neuitat, dar la acelasi timp e si o mare prostie.

| AdelinaC a răspuns:

Prima iubire este unica pentru ca atunci ai sufletul curat, apoi pentru ca de obicei suntem raniti in prima iubire, la urmatoarea nu mai suntem asa de daruitori, ne temem mai mult.Niciodata prima iubire nu se poate compara cu altele pentru ca prima iti ramane imprimata in suflet mereu si ce impresie iti lasa ea, aceeasi o vei avea mereu fata de o relatie.

| Dief a răspuns:

Prima mea iubire a fost ca in desenele animate. Eram 2 copii rusinosi, putin speriati si dornici sa iasa totul cat mai bine. Nu eram in stare sa ne spunem sentimentele dar intr-un fel le ghiceam.
Prima iubire nu se compara cu altele. E prea inocenta