| Dominicc a întrebat:

Am vazut deseori ca fetele stau cu baietii mai mari ca ele. Se uita dupa baietii cu 3-4-5 chiar si 6 ani mai mari decat ele.

Poate se simt mai in siguranta cu aceea persoana mai mare dar uneori ajung sa fie manipulate foarte usor. Ea iubindu-l el profitand ca ea e mai mica si el mai mare se ajunge ff usor la ce isi doreste el. Apoi cand se plictiseste de ea ( ca deseori baietii nu stau mult timp cu o fata, mai ales mai mica) fetele ajung sa sufere... Dece? poate pentru ca sunt ff atrase de unu care ea il considera matur?!
Nu zic ca o fata de 14 ani sa stea cu unu de 14. ( aici o sa ziceti " da ce sa fac eu cu unu dala de 14? e "mic" si nu are nimic in cap") Bun. pana aici e ok dar cam intoarsa treaba.
Deci acum baietii de 17-18-19 ani au prietene de 14-15-16 max17. E ok pana aici.

Sunt fete care au 14 ani si arata de 17. Diferenta? Mentalitatea. Se lasa manipulate usor si cedeaza in unele cazuri in fata unui baiat.

Cam asta a fost ce am eu de zis.
Intrebarea este:

Ar mai fi posibil sau stiti persoane/prieteni/amici Unde fata are prieten mai mic ca ea, ca varsta?

Un ex
Fata 18-19 tipu 16-17?
sau fata 20-21 tipu 18-19?

Eu de exemplu am auzit pe cineva ca se lauda de o anumita fata ca a avea 18 ani, frumoasa foc, umbla cu unu de 16, ala mai putin "frumos"

Oare conta frumusetea?
O fata care zic unii baietii ca e frumoasa sau "buna" nu poate fi cu un baiat simplu? sau doar cu cei care sunt facuti la sala cu patratele de iti spargi capu in ele si figurantii pana peste cap?

19 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu e vorba de asta. Normal că o fată frumoasă poate fi alături de un băiat simplu dar depinde mult şi de mentalitatea fetei. În general vârstele astea 14 17 ani sunt foarte complicate pentru că nici ele şi nici ei nu ştiu ce au în minte. Se poate ca o fată frumoasă să fie alături de un băiat normal dacă îl iubeşte. Dar rar găseşti la vârsta respectivă sentimente pure şi nu ceva de tipul m-am despărţit de x şi mâine sunt cu y. Nu e ciudat ca fata să fie mai mare ca băiatul ştiu destule cazuri şi nu mi se pare ceva wow. Când despre fete că caută pe cineva mai mare ca vârstă ca ele se spune că fetele au o maturitate mai mare faţă de un băiat cam cu 2 ani deci prin urmare caută pe cineva care să le fie egal din punct de vedere intelectual să spunem sau superior. Legat de manipulat depinde de caracterul fetei. Baftă!

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Da, ai dreptate.Eu am patit-o. M-am indragostit de un barbat cu 10ani mai mare ca mine(eu 15 el 25). M-a vrajit imediat prin cuvinte alese, dar, din fericire, nu a avut timp sa se ajunga mai departe, pentru ca m-a,, salvat'' fratemiu sa zic asa.Indiferent de cum am fost privita eu nu regret ca am fost cu el si inca il iubesc enorm si daca s-ar putea m-as impaca cu el.Ca fata, te simti mult mai bine cu un tip cu 10ani mai mare sa zic. TE simti protejata, te consideri cea mai norocoasa ca ai unul ca el si in plus ne place la nebunie ca are experienta si nu e timid.Acum sunt cu un baiat cu doi ani mai mic ca mine.Nu pot spune ca nu ma SIMt bine cu el, dar ii lipseste acel ceva care-mi placea la ex-ul meu. El e simpatic dar cine m-a auzity m-a intrebat ce am vazut la el.Iti spun sincer, daca o fata se uita la un baiat cu un 1 an -2 mai mic ca ea vrea ceva de la el, adica nu va tine niciodata la el ci va fi cu el daoar de dragul de a avea un prieten, iar la randul lui baiatul va sta cu fata doar pentru a se lauda CA are o gagica mai mare.Totul e superficial in cazul relatiei fata mai mare - baiat mai mic.Cat despre fazaq cu tipa,, buna'' care sta cu un tip nu tocmai dragut e posibil ca ea sa se fi plictisit sa fie cu baietii de cartier care arata bine dar n-au nimic in cap si prefera un baiat mai uratel dar simpatic si cu care are ce vorbi

| Ririru a răspuns:

Hello.
Desi sunt fata, fetele din ziua de azi la 14-15-16-17 ani, ce au in cap? FITE. Alea au in cap.

Vor unu` mare, sa se dea si in spectacol cu el si a. s. m. d. Parerea mea.

Acum sunt unele fete mai mici, care se combina cu baieti mai mari, si astia chiar nu`si bat joc de ele. Am observat cazuri si pe TPU.

La mine diferenta de 3 ani mi se pare ok, adica nu e asa mare. In relatia actuala e diferenta de 1 an.[sa nu se inteleaga gresit].

Sunt de parerea ca o fata frumoasa, poate iubi un baiat mai uratel, fara bani, si etc.
De ce?
Pentru ca dupa parerea mea, aia e o fata super ok, pentru care nu conteaza doar aspectul si ce ai in buzunar, ci sufletul.
Dar fete d`astea.mai putine in 2010.happy

Am vazut cazuri unde fata era mai mare, dar nu prea se observa.

| Dominicc explică:

Faza cu" Fetele se maturizeaza mai repede ca baietii parerea mea!

De aceia stam sau umblam cu baieti mai mari "

cade. Asta e o scuza nu o oportunitate

| Derye a răspuns:

Intrebarea ta a fost pusa de atatea ori incat a devenit un cliseu.
Fetele stau cu baieti mai mari, pentru ca un tip de 18 ani, a trecut de pubertate, arata bine, e in putere, e major, are bani s. a. m. d!
Personal, ii cnsider imaturi pe cei care au 25 de ani si stau cu pustioaice de 14-15-16 ani. Aia e dragoste superficiala, fata e usor de manipulat, indragostita pana peste cap si el...nu mai poate de ea.

E dragoste superficiale, dragostea asta, de asta toate prietene/iubitele/sotiile o sa aiba varsta apropiata de-a mea.

| Derye a răspuns:

Fetele se maturizeaza mai repede, dar mai PROST. O fata de 15 ani o sa fie mai matura decat majoritatea baietior de 15 ani, dar un baiat de 20 de ani, o sa fie mai matur decat majoritatea fetelor de 20-25 de ani.
Fetele nu se maturizeaza, ci doar renunta la unele lucruri copilaroase.

| Ioana2518 a răspuns:

Depinde si de fata.eu cunosc fete care au prieten deoseama cu ele si cunosc si fete care au pr si cu 10 ani mai mare ca ele.probabil ca se simt in siguranta, protejate, cu un timp mai " in varsta" ca ele
:*

| zizibela a răspuns:

Eu am 17 si el 19? crezi ca e ok? sau e prea mare diferenta?

uite nu as putea sa stau cu un baiat de varsta mea din urmatoarele motive: iti dau ex baietii de la mine din clasa: 1: sunt imaturi 2:fluiera dupa mine sau isi dau coate cand trec 3: nu stiu sa vorbeasca (cred ca daca zice imi bag p**** in ea sau da-o in... sunt mai importanti) am un coleg care ii curg balelle din gura cand vorbeste cu mine, desi e destul de frumos dar totusi heax! pe cand prietenul meu ma respecte nu vorbeste cu P**** in preajma mea, doar cand e cu prietenii lui, si multe altele! insa eu cred ca daca diferenta depaseste de 4 ani nu e bine happy

dar sa iti dau un exemplu: mama are 42 si tata 40 happy si sunt de 18 ani impreuna happyhappyhappy deci se poate!

| Christina a răspuns:

Eu stiu pe o vecina care acum 78 de ani si el 74, a spus ca nu conta varsta pentru ca era frumusel etc...si sunt impreuna de vreo 50 de ani

| piciuk a răspuns:

Eu stau cu un baiat de aproape 2 ani si e mai mic cu un an jumate decat mine, eu am 19 ani si el are 17. nu e nici de bani gata, nu e nici "facut" la sala. e un baiat simplu, lumea imi spunea la inceput ca de ce stau cu el ca "sunt prea frumoasa pentru el", dar nu-mi pasa. in ziua de azi toti cauta sa se dea mari. fetele fac greseala asta pentru ca ele nu se uita ce suflet are baiatu respectiv, ci se uita ce bani are, ce marca de masina are, iar baietii tot baieti raman, trebuie sa profite de ocazie sa f... cat mai multe fete.

| maftei a răspuns:

Eu cred ca o fata poate sta si cu un baiat simplu pentru ca conteaza sa te antelegi bine nu sa aiba patratele si alte chestii.Eu amj 24 si el 41 si sa stii ca pot zice ca ma anteleg bine cu el si stai linistit ca nu are bani, patratele sau altceva. E un om normal

| Bianca_2742 a răspuns:

Ce sa mai zic.Cunosc fata de 14 si baiat de 27 sau mai frumos fata 14 tipu 34.

| vssmm a răspuns:

Pai frate la mine prietena e mai mare cu jumatate de an decit mine si nu-i nici co roblema. Ne intelegem foarte bine si totul e ok.

| aisha01eu a răspuns:

In primul rand varsta nu conteaza daca cele 2 pers se iubesc. Am o prietena de 20 ani careia i-a placut de unul de 15 happy. Bine, nu au iesit in locuri publice happy. Frumusetea conteaza doar daca pers accea pune pret pe ea. Nu e obligatoriu ca el/ea sa fie frum si sa-ti placa de el/ea.
Pai aceea fata poate fi cu oricine ii suceste mintile, nu?

| Hathor a răspuns:

Mda sti ca`m ai dreptate eu una nu mas uita la unu de sema mea sincer! poate cu vreo 4 ani mai mare sau cu 3...
Fetele se maturezeza mai repede ca baietii parerea mea!
De aceia stam sau umblam cu baieti mai mariwinking

| Daliana_8116 a răspuns:

Hmm. super interesant happy. Pai. sa-ti zic. de exemplu eu am stat cu un baiat mai mare ca mine cu 3 ani. adevaru` e ca si-a gasit alta si nu stiu ce. da recunosc am suferit si sufar pentru ca am pus mult suflet. Am o prietena care ea are 18 si el 16. In cazurile acestea sincer nu gandesti cu usfletul sau mintea, gandesti cu INIMA. Daca ei se iubesc? Ce mai coeaza? Normal. la inceput conteaza frumusetea, dar dupa ce cunosti acea persoana o iubesti pentru ce e nu pentru ce are. Depinde de fata si de gusturile ei. sper ca te-am ajutat totusi :-s. >; d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de cand e rau sa ai bani si sa arati bine(sa fii barbat), un baiat, barbat inteligent stie cum sa se mentina in forma, sa fie in putere si sa produca bani.Acum la fel cum iti plac tie fetele cu sanii moi si fund tare asa vor si ele un barbat care stie sa-si poarte de grija si sa le faca sa se simta bine, ca doar nu s-or uita dupa idioti ca tine care pun intrebari tampite, loser

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Misto

| Delia_7926 a răspuns:

Hmm...Pai eu am 14 ani.Si aa imi place sa fiu cu cei tot de varsta mea, din simplul motiv ca in general sunt copilaroasa...Cu cineva mai mic decat mine n-as fi, dica pur si simplu nah n-as fi