Sunt mai multe categorii de oameni,asadar, sunt si mai multe categorii de fete. Cauta ceea ce ai nevoie, o fata linistita, deschisa si fericita. Si fereste-te de genul care iti displace. E greu sa schimbi oamenii, mai ales daca sufera din motive anume si raman ancorate in acea stare.
Alege-ti una pe gustul tau si nu incerca sa le intelegi pe celelalte. Vorba poetului, "nu cerceta aceste legi..."
" caci esti nebun de le-ntelegi "
Exact!
Fetele care ajung depresive au fost si ele fericite candva, cand sperau ca vor intalni pe cineva sa le impartaseasca dragostea. din pacate nu prea s-a potrivit dorinta din cap cu materialul de pe teren de unde rezulta si inadaptarea si starea depresiva. pot sa iasa din starea nasoala tot cu dragoste. e de ajuns sa le zambesti sa le faci complimente si sa le arati cat de mult le apreciezi si le doresti din toate punctele de vedere. nu ne-am nascut depresivi trebuie doar ca fiecare sa isi gaseasca pasiunea/jumatatea.
Poate le enervezi efectiv. Eu fac asta ca sa pot sa le iau in brate dupa si sa imi cer scuze.
Păi poate a suferit din altă dragoste, când vorbești cu ea caută să fie în toane bune și o întrebi despre fosta iubire și atunci îți vei da seama și dacă nu îți spune când are neevi sărut-o dacà vrea să plece nu o lași și ar trebui sà o iei mereu in brațe să simtă că este iubită Baftă