| ionela86 a întrebat:

Am vazut mai demult o intrebare care mi s-a parut destul de interesanta("cum sa il despart de actuala prietena?"). Majoritatea dintre voi ati sarit cu gura ca e o idee prosteasca si ca mai bine ar fi sa ii lase in pace. Ei bine, uite ca astazi mi-am pus si eu intrebarea asta...
Cu toate ca, in ultimele luni...nu prea mi-a pasat persoana lui, dar azi l-am revazut (dupa ceva timp) cu actuala lui prietena. Am avut o senzatie ciudata si sunt 100% singura ca il vreau inapoi, chiar daca intre noi s-au racit lucrurile si ne-am indepartat foarte mult...trebuie sa gasesc o modalitate sa ii despart si sa il fac sa se intoarca la mine, deoarece:
1. ea nu il merita
2. atunci cand am rupt orice relatie mi-a spus ca o sa faca orice sa se razbune si o sa isi gaseasca o prietena fara sa tina cont de cine e, cum arata etc. si sunt sigura ca nu tine la ea, e doar o forma de a-si manifesta orgoliul
3. il iubesti si il vreau inapoi cu orice pret
4. vreau sa il despart acum de ea, pana cand nu e prea tarziu (asta daca nu e deja...mult prea tarziu)
5. am incercat sa fiu indiferenta, dar e mult prea orgolios ca sa fie el cel care se intoarce la mine
6. mi-am dat seama ca niciodata nu voi inceta sa il iubesc.
Deci, avand in vedere cele spuse...sunt in stare sa fac orice sa il aduc inapoi, dar singurul obstacol din calea mea e "ea".
Va rog da-ti-mi o idee ceva, chiar si diabolicalaughing...si va mai rog ceva raspundeti doar daca vreti sa ma ajutati, nu vreau comentarii aiurea.
Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pai sa-ti spun:
1. daca gandesti asa nici tu nu-l meriti si probabil ea este ceva mai buna decat tine.
2. poate in timp va ajunge sa tina la ea, fiindca socoteala din targ nu se potriveste cu cea de-acasa
3. daca il iubesti nu il vrei cu orice pret inapoi, e o contradictie de termeni. daca il iubesti vrei cu orice pret sa fie fericit, chiar daca fericirea lui e in alta parte.
4. rautatile de genul "vreau sa il despart de ea" se intorc intotdeauna impotriva celui ce le gandeste sau le pune in practica si vei fi si tu despartita de cineva in viitor, probabil cand te va durea mai mult.
5. poate nu vrea sa se intoarca la tine, poate cauta altceva, poate iubirea lui s-a stins, te-ai gandit la asta?
6. atunci asteapta-l, poate viata va va aduce fata in fata intr-un moment in care nici unul nu are alt partener. dragostea adevarata e rabdatoare, fidela, intelegatoare, lipsita de egoism si orgoliu, daca dai dovada de ea, vei fi raplatita.
Si crede-ma, acesta este cu adevarat un raspuns ajutator, chiar daca nu poti face fata adevarului.

6 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Si tu si el aveti o unda de orgoliu, de razbunare si asta nu face parte din dragoste. Dragostea vine de la sine, din sufletul fiecaruia! Tot ce fortezi acum se va rasfrange mai tarziu! In loc sa il desparti de ea mai bine poarta o discutie serioasa cu el in care sa vezi daca el mai simte ceva pentru tine!

| ÅñdRa a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa-i spui lui asta in fata... dar gandeste-te ca poate el simte ceva pentru respectiva.
Ar trebui sa te gandesti si la ea...cred ca ei nu-i va fi usor te inteleg ca-l iubesti dar daca el iti zice ca tine la ea...lasa-l in pace.

| andalu a răspuns:

Daca te iubeste si ii vei spune ca vrei sa va impacati, ca ti-a fost greu fara el si ca niciodata nu ai incetat sa iubesti si ca desi iti e si tie greu, ca ai si tu orgoliul tau ai decis sa faci primul pas spre impacare tocmai pentru ca il iubesti.ar trebui sa se intoarca la tine
bafta si pupicei

| miauu a răspuns:

Pai
spune-i lui asta in fata
si vezi cum reactioneaza
in adancul sufletului tine la tine
winking

| Cretzule a răspuns:

Asasineazo! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde stii tu ca ea nu il merita, de unde stii tu ca ea nu este decat cea care il va vindeca de tine. De ce acum doar stii ca il iubesti atat de mult si nu ti-ai dat seama atunci cand era cu tine? Gresesti in ceea ce vrei sa faci. Daca ea nu este pentru el si, el te mai iubeste, se va intoarce. Dar esti sigura ca tu meriti sa se intoarca la tine? Ce ai facut tu asa grav incat sa poate spune ca se va razbuna pe tine? Cum l-ai ranit? Oare tu il meriti? Nu vreau sa te jignesc, doar sa iti raspunzi tie la acestea si apoi decizi, dupa inima ta.