| Vreau sa mi se stearga contu a întrebat:

Am vazut multe intrebari de genu : va e rusine sa mergeti pe strada cu prietenu/prietena ( referindu`se la aspect fizic)? sau : Conteaza aspectul fizic la prieten/[rietena? pai de ce sa ne fie rusine? Suntem orbi/oarbe cand ne combinam cu ele/ei? Pai cand ma combin il si stiu cum arata nu? mie nu`mi e rusine cu iubitu, imi place de el e frumos, chiar i-am zis ca`s uratica si mi-a zis ca`s o printesa pentru el si nu-l intereseaza altele, in fond ma putea face sa ma las purtata de val sa fac sex si ma lasa nu? dat fiint ca are 22 jumate si eu 17 tongue.deci fiecare are frumusetea lui/ei, si nu va mai rusinati cu persoana de langa voi, ca o data si`o data sse duce si frumusetea pe parcursul anilor

Răspuns Câştigător
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Ai foarte mare dreptate draga mea, conteaza putin si aspectul fizic dar cel mai mult conteaza sa te atraga persoana sa stie sa se faca placutwinking ca degeaba e frumos si iti e rusine sa mergi cu el pe drum ce prost ce e si iti e frica sa nu scoata vreo perla din gura.
Cel mai mult conteaza frumusetea interioara "Sufletul"
Nici prietenul meu nu e frumos frumos insa imi place de el si e genul de persoana care se face placut nu e o persoana ingamfata ci sociabila persoana care din totdeauna mi-am dorit-o sa o am si a venit si vremea mea sa fiu cu adevarat fericita
te pup

4 răspunsuri:
| Vreau sa mi se stearga contu explică:

Conteaza ca e alaturi de mine la bine si greu, ne intelegem minunat impreuna si ne iubim :X
.

| imiplacemov a răspuns:

Cum sa iti fie rusine sa iesi cu iubitul/iubita pe strada? Pai atunci de ce mai esti cu el/ea? Nu numai aspectul fizic conteaza vorba ta. Conteaza si asta dar cel mai mult conteaza cum se poarta, daca te iubeste, etc etcbig grin

| dodat a răspuns:

Celor carare le este rusine sa iasa cu prietenu is...thinking prosti, adica nu te cuplezi cu cineva daca nu ai capacitatea mentala sa il accepti cu bune cu rele.
dupa ce te-ai cuplat cu el daca dupa aia ti rusine? si apoi daca se iubesc/va iubiti va mandriti cu asta. nu cu aspectu, DRAGOSTEA E UN DAR, nu toti se bucura de el.pentru ca nu multi il au in ziua de azi

| InGeRaSh FitZoS a răspuns:

Pentru mine nu conteaza aspectul fizic mie imi place sa fiu foarte frumoasa dar prietenul meu nu stiu nu m-a interesat nikiodata parerea altora nici acum nu ma intereseaza:* xoxox