| andradaaa_2723 a întrebat:

Am vazut multi baieti, de 20 de ani, care sunt combinati cu fete mai micutze, unele chiar de 14 ani. dc? va atasati mai repede de ele, sau vreti doar ca sa profitati ca st mici si naive?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru ca sunt prosti si le dau bani ca sa faca sex cu ele. Pentru ei acele fete sunt ca niste minicurve.

| ana_2556 a răspuns:

Profita, sunt naive, cred orice, daca ii zice ca o iubeste, fetita e in stare sa se si culce cu el. Nu sunt destul de destepte si lor le e mai usor sa le bage n patwinking de asta. Niciodata un tip de 20 de ani nu o sa fie cu o fata de 14 ani pentru o relatie de viitor si durata. Cand vor vrea ceva serios, vor alege una peste 17 ani care stie ce vrea happy

| monyk a răspuns:

Buna,desi sunt fata am sa iti spun si eu parerea mea.In primul rand eu cred ca unii vor doar sa profite de el ca sunt mici si naive si le pot duce cu zaharelul mai usor si mai repede, dar unii chiar ajung sa placa si sa se indragosteasca de o fata mai micuta si atunci vor sa fie cu ea. Uite, eu aveam 13 ani cand l-am cunoscut pe prietenul meu, el avea 18 ani, deci el deja era destul de matur si smecheras, eu eram mica si destul de naiva dar totusi nu a profitat de naivitatea mea.Acum eu am aproape 18 ani, el aproape 23 de ani si suntem impreuna si chiar nu si-a batut joc de mine.
Insa din pacate sunt multi baieti care dau vrajeala fetelor mai mici ca sunt mici,crudute, mai ales unii tipi majori, trag la virgine ca musca la lapte.

| Luori a răspuns:

14 ani este o varsta foarte periculoasa pentru fete. Cate nu le zboara prin cap.
Ele sunt foarte naive, credule, si cei care au un scop anume ( sexul ) profita. Mici excetii exista; am spus mici.
Pana la urma, nu se vede adevarul/realitatea?

| ELLSSA a răspuns:

Sunt mult mai naive si mai usor de profitat acestea(la varste atat de fragede).Ele dornice de "necunoscut"...
E oricum cu dus si intors combinatia asta de varste.
Ori acesti baieti nu sunt capabili sa isi gaseasca fete de seamna lor sau apropiate varstelor lor.
Ori nu se mai gasesc fete la varste intre 18-20 ani(acestea deja avand iubiti/chiar maritate).
Ori vor si ei fetite micute pentru a le creste(posibil din ele sa mai gasesti una virgina)si apoi pentru a le lua la casa lor.
"Ori","ori"/"Sau","sau"...

| Heath a răspuns:

Presupun ca toti popustenii au auzit de Romeo si Julieta. Ei bine, individul din familia Montague avea vreo 19 ani, iar individa din familia Capulet avea 14. Totusi, presupun ca intre cei doi era o dragoste platonica, altfel nu-mi explic de ce mama masii s-a sinucis individul cu otrava bine plasata in intestinul subtire. Asta ar fi cam singurul exemplu pozitiv (din punct de vedere al traseului initiatic in Eros pe care il parcurg cei doi ciumegi) pe care il stiu... In rest, sunt obisnuit sa vad barosani cu creasta si cu tricouri roz plimbandu-se cu gagici fantastice si foarte inteligente de 13-14-15 ani.
Mi se pare mie sau mustarul e cam scump?

| EfraimAshdothabediahKochBar a răspuns:

Micuta naiva ce esti...

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Iti zic eu de ce pentru. ca unu de 20 sa se combine cu una de 20 il cam rupe la buzunar... club plimbari etc. pe cand aia de 14 la 22 la soomnic doar se.c.s. happy

| mada96girl a răspuns:

Nu e neaparat asa...eu am 15 ani si am o relatie de 4 luni cu un baiat de 22 de ani.Nu am facut niciodata dragoste(si nu am d gand pentru ca el ma intelege)si ma iubeste! Insa baietii care vor doar sex de la o fata isi cauta fete fara experienta, usor de prostit...insa nu toti baietii sunt la fel!

| McRise_Diana_1996 a răspuns:

Depinde de foarte multe lucruri. Nu trebuie sa incluzi pe toata lumea intr-o singura oala,pentru ca nimeni nu e perfect si nimeni nu cunoaste pe toata lumea. Nici cand generalizezi nu poti sa incluzi intr-o singura parte oameni. Sunt care se ataseaza de ele si le pastreaza pentru ei, dar sunt si altii care cauta sa le prosteasca. Aaa.tin sa mai adaug ceva: nu inseamna ca si toate fetele sunt la fel. Intrebarea care ai pus-o tu poate fi interpretata in foarte multe feluri, sa stii.