Dumnezeu a lasat sexul ca sa se bucure barbatii.Cine crezi ca a inventat sexul oral: Barbatii.stii de ce, din dorinta de a si-o baga in orice gaura posibila.Sexul anal, pái tot barbatii.doi barbati se f*t in cur, doua femei.cam rar.
Si ghidu ala. inreaba-l pe Criticu. zicea ca el stie ceva
@madie, foarte neadevarat... iubesc femeile pana la ultimul firicel de par..si am raspuns adevarat la ce cred eu despre cum a lasat Dumnezeu sexul oral si anal.Sau ai impresia ca sex oral (anal).de face de acum 2 ani
.In Grecia antica homosexualitatea era la moda. Daca nu erai gay.erai degeaba.Nero avea o armata de baieti¨bine dotati¨.pentru toate placerile lui. hmmm.destul de vechi sexul asta, nu?
Apropo de ce a comentat nony, pai daca femeii nu i-ar place sexul oral, anal, etc nu l-ar face. si... exista si cunilingus nu? deci daca ar exista dumnezeu, sigur este in concediu, unul destul de lung.
@auran întrebarea mea este serioasă pentru că eu nu cred că ai voie să îi spui unei persoane ce i se potriveşte şi ce nu, ce să-i placă. etc.
Mai Zbenguici, esti pusa pe sotii ca intotdeauna... ce-ar fi sa intocmim noi TPU-isti un ghig cu celel mai tari perle de pe site
Mai, doar ne dam cu parerea nu te gandi ca si urmeaza ceea ce spunem noi s'apoi de ce pun astfel de intrebari...si pe de alta parte, nu cred ca Dzeu a lasat gaurile doar pentru un singur lucru F....zau asa...
Dumnezeu a zis sa se dea cat e nevoie... El nu a spus sa folosim metode de contraceptie.si e mare pacat sa folosesti prezervativul...anticonceptionalele provoaca avort fara ca noi sa stim in timpul menstruatiei asa si cu pilula de a 2a zi.Deci Dumnezeu a zis sa se bucure barbatul cu femeia dar pentru a reproduce.nu din placere!
Ghidul de utilizare il construiesc /intocmesc cei 2 parteneri
Dumnezeu ne-a creat asa ca sa se bucure femeia de barbat si barbatul de femeie, ca sa fie un singur suflet in 2 trupuri si ca sa aiba copii. El, nu a pus restrictii intre soti si nici indicatii, ci doar a spus sa se bucure barbatul si femeia lui, atat. Acum, in ce mod se bucura ei este problema fiecaruia si nu cred ca este pacat sa se bucure fiecare cuplu in felul lui, atata timp cat o fac intre 4 pereti si nu se apuca sa vorbeasca pe TPU despre asta si nici sa se laude si mai ales sa nu faca un top al pozitiilor. Repet, a spus doar sa se bucure impreuna cei doi. Multumit de raspuns?
Acesta este adevarul.
Cam ciudata intrebare, insa daca ai sti raspunsurile la toate intrebarile deja ai fi tu zeu. Insa hai sa va zic parerea mea, o fata inainte sa faca prima data oral, i se pare scarbos si chiar inutil, insa dupa ce prinde gustu... alta viata... Probabil ca si in natura mai patesc, am vazut si eu catei, amu nu stiu daca erau si catele, dar cum am obs practicau oral, mi s-a parut amuzant. Oricum Dumnezeu cred ca e de accord cu acest lucru deoarece orice carne sau orice fruct facut poate fi si inghitit.
Mario1996 întreabă: