| Cannabian a întrebat:

Am vazut o fata de mai multe ori pe strada.Nu stiu cum o cheama, cine e, unde locuieste, dar imi place de ea. Ce ar trebui sa fac?
Daca aveti raspuns la asa ceva sunteti tari, mi-e nu-mi trece nimic in cap decat sa o las balta.

Răspuns Câştigător
| missouri a răspuns:

Daca te simti foarte atras de ea, incearca sa o abordezi prin cuvinte, poate sa faci ceva interesant, ceva sa o surprinda, sa o impresioneze.
Sau, pur si simplu, te duci la ea, o intrebi cum o cheama si chestii d'astea.Stiti voi baietii cum sa impresionati o fata.winking
Dar, incearca sa nu fii vulgar, pentru. ca asta' e primul lucru pe care il uram la baieti.
Mai ales frazele alea cu : "Daca te fac o tura cu masina."
"Ai o harta? M-am pierdut in ochii tai!" rolling on the floor

Incearca sa fii original, sa fii tu insuti.Noi adoram asta.winking

Ok, succes!

Sa ma chemati la nunta!rolling on the floor
P. S. : Glumeam! laughing

~ Missouri.

FUNDA?batting eyelashes

5 răspunsuri:
| Anna_5757 a răspuns:

Daca o vezi periodic, ai putea incerca sa o abordezi. de ex ca sa nu se sperie, ai putea trece intr-o zi pe langa ea si sa-i zambesti, apoi daca o mai vezi sa incerci sa intrii in vorba cu ea, ( poate ai norocul sa stea putin pe loc, sa astepte o prietena sau ceva de genul), poti incepe printr-o remarca despre vreme, sau o poti intreba ceva, de ex unde ai putea gasi un magazin anume. sper sa te ajute happy

| CrisutzuxD a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea nu fi timid poate ca si ea e in aceeasi situatie ca si tine vorbeste cu ea fara Frica fi curajos
batting eyelashes Bafta!

| CrisutzuxD a răspuns:

In primul rand nu mai fi timid si vorbeste cu ea ce pierzi daca o intrebi cum o cheama iti spun eu nimic Asa ca fara frica curaj. Poate ca si ea e in aceeasi situatie ca si tine si nu stie ce sa iti zica asa ca fi primul pas Bafta!

| Anisia02 a răspuns:

Asa si eu sunt.imi place un baiat, care nu stiu cum il cheama, cati ani are, de locuit stiu unde locuieste... dar nu stiu sad cica cred in dragoste la prima vedere, tin la el.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ii ceri nr de tel sau id de mess