| TROTIL7 a întrebat:

Am vazut o fata draguta prin liceu, m-am interesat, intr-un final am gasit un prieten care e in clasa cu ea si mi-a spus ca invata foarte bine, e cuminte... etc si ca nu crede ca a avut prieten pana acum si ca e cam timida. Tocmai ce am adaugat-o la prieteni pe facebook si zic sa-i dau un mesaj, dar dupa ce o salut si o intreb ce face eu ce-i mai spun? laughing)) Fata poate intelege ce intentii am, dar timiditatea ne impiedica sa avansam in conversatie. Daca vad de la inceput ca imi raspunde doar din politete sa renunt? N-am mai abordat o necunoscuta pe facebook si asta e singura solutie tinand cont ca eu nu mai dau pe la scoala

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

In primul rand o intrebi diverse lucruri despre ea. Afla ce face in timpul liber seara si in week-ends, ce pasiuni are, carti, filme, sport, natura, altele. Ii va face placere sa vorbeasca despre ea, tu arati ca te intereseaza fata, pe baza la ce vorbiti afli noi subiecte de discutie cu ea si stii si unde sa o inviti cand vine vremea. Vezi si aic niste idei de subiecte:
http://sfaturi.net/......cu-o-fata/

| scorpiaX a răspuns:

Incepe cu "buna... nu te cunosc, nu ma cunosti. dar te.am vazut pe la liceu... ce faci? " ( de aici incepe toata discutia )... unde tu o sa ii mai pui intrebari despre ea... si o sa zici in continuu "mai zi.mi cate ceva despre tine "

| ZMR97 a răspuns:

Ea știe că exiști?
bagă-te în seamă cu ea, găsești tu subiecte de discuție... nu e avion, e doar o fată.

| Telepatica a răspuns:

Daca e timida, fa tu primul pas.