Masly, frumoas-o eu am 17 ani si dupa cum vezi avatarul sunt baiat, virgin ... daca mama mea nu ar fi discutat deschis cu mine despre treaba asta aveam si copii cu fete de 13-14 ani dar insa-si parinti mei, mai putin tata e mai rusinos au discutat deschis despre subiect m-au ca in caz de sa nu fortez nota chiar daca sunt baut si sa ma protejez mereu cand va fi cazul... dupa parerea mea educatia sexuala trebuie facuta la copii de 14 ani si in scoala si acasa si atunci nu vor mai fi prostite fetele de 14-15 ani sa se frece pe bani marunti si nici pustani ca mine sa umble disperati dupa o bucata de ''gogosica'' daca explici unei fete ce inseamna virginitatea si ce-i ala sex oral si ce presupune un travaliu, sarcina iti garantez eu ca nu se va lasa convinsa de baieti sa se dezbrace si sa faca ce are de facut (Scz de greselile din text is mai chior si satul de comentarii ca nu stiu sa scriu la pc )
Da, sunt de accord cu tine, nu numai parintii sunt de vina pentru faptele lor, ci foarte mult anturajul.
Nu. Părinţii sunt singurii vinovaţi. Sau, de fapt, mai corect spus, sunt PRIMII vinovaţi.
Ia să nu mai aibă toţi copiii Internet la 12 ani şi să redevină şcoala şcoală nu bătaia de joc din ziua de azi şi să vezi după aia dacă mai e aşa.
Eu nu cred ca parintii sunt vinovati, deloc.Copii acesora nu sunt roboti sa-i poti programa cand si ce sa faca.Conteaza mult anturajul si mentalitatea copilului.In general baietii de 20-25 de ani se dau la fete de 13 ani pentru ele cedeaza mai usor.Am obs ca daca ai 14 ani si ai un iubit de 20 si, e foarte cool.Copii prostuti...
Principala vina o au tinerii care fac misto de ei si ii incurajeza la tot felul de tampenii. Crede-ma ca sunt parinti care fac multe eforturi, si un vlajgan de asta mai idiot strica totul in 5 minute. Tinerii le baga copiilor tot felul de prostii in cap, profitand de chestia aia cu parintii te tin legat, nu esti liber, ce tot ii ascult. Copiii sunt tineri si auzind asta fac din cei un pic mai mari niste zeitati. Ii asculta cu sfintenie pentru a se integra in grupul lor, a capata '' respect ''. Sunt insa cazuri in care parintii nu se intereseaza deloc de copiii lor si acestia apuca sigur o cale gresita daca nu e nimeni langa ei. Multi copiii nu simt afectiunea parintilor si de aceasta cauta aprobare la acesti tineri, cu cativa ani mai mari ca ei. De asta fac orice le-ar spune acestia pentru un pic de atentie si apreciere.