anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut o statistica din 2020 cu persoane infectate cu HIV.
Ma poate lamuri cineva cum de sunt 75% barbati infectati si femei doar 24%?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E statistica generala. Am avut o etapa din viata cand am locuit intr-un oras din Spania numit Pamplona, acolo era cea si este mai mare rata de infectati HIV - SIDA din toata Spania, dupa orasul ala e comunitatea autonoma pais vasco plina de infectati. Nu mi-a fost frica sa merg la agatat sau sa fac sex cu femei din zona aia. Am folosit prezervativ si am evitat sa le sarut pentru ca si prin sarut trec fluide alte boli etc. Nu am nimic sant bine - facusem un videoclip legat de problema aia si am distribuit la niste firme care au mers in scoli si au aratat la elevi sa stie cum sa se protejeze etc.

| Freya1 a răspuns:

Oare?
Poate petru ca multi umbla la aceias femeie (adică, c..rve).Dacă dintr-un oras de femei are una, iar la ea merg 50 de barbati, Nu e normal ca la femei sa fie doar una infestata si la bărbați 50? Ca nu or fi toti 50 insurati, mai ales daca merg la c..ve.
Dar cred ca nu mai trebui sa te stresezi pe faza cu hiv. Daca te protejezi si nu umbli pe centura esti mai predispus sa faci cancer, decat sa iei hiv.

| Invictusman a răspuns:

Ai probleme psihice serioase băiete cu HIV - UL tău.
Internează te spre binele tău involuntar ca nu e ok ce se petrece cu tine.
Arătai ca naibii deja de când te știu eu ca pui aceleași întrebări paranoice, erai mort probabil deja având în vedere ca nu ai luat tratament sau arătai ca un schelet definitiv.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

75% din toți bărbații au HIV? Cred că glumești. Abia sunt 75% care nu sunt virgini.

| VladAntonio a răspuns:

Devii paranoia, spre psihopat chiar pot sa spun, mergi și testează-te sau întreabă pur și simplu fata aia dacă are HIV sau nu...

| CiprianCampionu2000 a răspuns:

Am avut numa Labrador cand eram mic.