Tu ai facut deja un pas. i-ai cerut prietenia pe fb :-) asteapta sa iti deie acept. daca nu iti va da inseamna ca e cam fitos. si crede-ma. nu ai vrea sa te procopsesti cu el.
In cls a 5-a spui ca te-ai indragostit?
Pe bune acum... te-ai indragostit vazand poze cu el? Baga-te in seama cu el. Fa rost de id-ul lui si vorbeste cu el.Desi cred ca e putin cam devreme pentru asta.
Sa astepti sa iti accepte prietenia pe facebook!
Dar este posibil sa nu te placa, deoarece tu esti in clasa 5, iar el in clasa 7, am avut un prieten de clasa 10, iar el cu o colega de la mine din clasa erau iubiti, iar dupa ce baiat si-a gasit o fata din clasa lui, nu ia mai placut de cealalta fata si a lasat-o balta!
P. S:nu te lua doar dupa fizic el poate fi un baiat de nota 1.
Bafta!
Tu copila.nu vreau sa par rautacios, dar treburile astea nu-s de tine, vezi-ti de scoala ca de prostiilea astea o sa te saturi...nu stiu ce ii cu lumea asta, clasa a 5-a? de vreo cativa ani ai invatat sa scrii si tie acum iti trebuie iubire?
Mamă... tineri astia si eu sunt tanar, da am 16 ani...am curajul sa zic totul.si apropo tin minte cand i-am zis acum cateva zile la o fata ca imi place de ia da in gluma ca sa vad cum reactioneaza, ghici cea facut! i-am zis asta ea a zis:Chiar? zic eu Da, ma! si m-a sarutat apasat si dupa aia i-am zis ba esti proasta era o falsa?! lol.si era in fata colegilor mei dupa aia ia s-a speriat s-a dus in baie si na mai venit 1 zi la scoala. Dupaia i-am luat o jucarie de plus in dar ca am pacalito, dar nu a vrut sa il accepte! si e sunt cam fraier, si acum regret totul oricum era pentru 30 de lei! dar noroc, ma gandesc ca mori dupa el, ca il placi.
1. du-te pe langa el cand este singur;
2.plimbate dupa el;
3.intreabal ce ii place;
4.si intreaba-l pe facebook daca vrea sa va intalniti odata la scoala!
Enjoy...
In clasa a5a ? nu o sa se uite la tine nici cu coada ochiului, iti spun sigur, si eu aveam un coleg in a7a care avea o fana de la clasele de a6a, si nici macar la alea de a6a nu se uita dapai la alea de a5a . cand o sa mai cresti ai sa intelegi .
Frate esti cls a 5-a si te gandesti numai la baieti:O lol pune mana si invata nu o zic din rautate:*
Ar trebui sa va faceti cunostinta si eu sunt in a7a sh ma inteleg bine cu fetele sh baieti din a5a iar dupa ca va veti cunoaste va ramane de vazut
beausingurlamasamea întreabă: