1.Categoric NU
2.As face cu mana
3.De ce nu?
4. Sfarsitul va veni cand va veni.Nu poti prezice data exacta cand va veni(asta e o prostie, sa-ti zica cineva ca maine vine sfarsitul si tu sa ii crezi).E la fel ca in viata de zi cu zi. tuturor ne vine sfarsitul la un moment dat, insa n-avem cum sa stim cand vine.Gandeste pozitiv. daca ar veni sfarsitul lumii, ne-ar astepta probabil o viata mai buna dincolo.
1. nu cred ca o sa vina
2. Probabil ca as muri de frica inainte sa loveasca planeta
3. Logic ca nu. oricum numai Dumnezeu stie daca vine si cand vine sfarsitul lumii
4. Sfarsitul lumii probabil va insemna inceputul unei alte era.
Nu`ti fa griji sfarsitul lumii nu vine cand vor mayasii sau cand vrea nasa. vine cand vrea Dumnezeu
1)Sincer eu nu cred, mereu spun astia ca vine Apocalipsa!
2)Nu vine
3)Nu,mai am de trait maaa, vreau sa ajung la 18 ani
4)Nu cred, in 2000, dupa cum stim trebuia sa vina Apocalipsa,si? s-a intamplat ceva? Raspunsul este: NUU si NUU!
Adevarul e ca filmul te inspaimanta,iti dau dreptate,dar nu, nu va veni, stai linistita!
1.NU cred
2.as bea un suc
3.intr-un fel da intr-un fel nu
4. sfarsitul lumii nimeni nul stie daca vine vorba de asta nici profeti nici oameni de stiinta ei speculeaza si asa a fost si acum 2 mileni ziceau ca vine sfarsitul si acum e la fel...
si in legatura cu videoclipul au mare imaginatie cei care lau facut! si nu mai crede in toate prostile care le zic majoritatea bft!
Nu cred! Si nu cred ca are sens sa mai raspund la urmatoarele intrebari'. Nu cred in lucrurile de genu'
Mutubal întreabă: