Tot pui intrebarea asta si iti dau un raspuns: Nu il lasa sa te atinga sau sa iti vada sanii.
E clar ca ''buna ziua'' ca tu NU vrei asta.Nu face nimic din ceea ce nu vrei, ca nu are nimeni dreptul sa te oblige.
Spune-i ce simti.
Puteti face petting,rezumandu-va strict la atingeri si sarutari. Faptul ca-si doreste sa te vada goala,e ceva normal,isi doreste un mod de apropiere fizica dintre voi doi.A spus ca te asteapta,ai incredere in el,nu ai de ce sa-ti faci griji.
Ai sanii medii, ce e rau in asta? El te iubeste, nu ai de ce sa-ti fie rusine cu trupul tau.E frumos asa cum e.
Buna Kristal. Asa fac toti baieti se simt bine sa puna mana, si cat despre sani important e ca ii ai si esti asa cum esti, si pana la urma daca ii arati un san ce are?:s Oricum ii vezi arata mai incolo.Mai rara baieti ca el sa astepte un an pentru sex. Bv.
Succes.
Ciao
Nu cred ca are importanta daca sunt mari sau mici. Daca el te place te place asa cum esti, mai ales ca ai spus ca te asteapta si un an.Asta inseamna ca tine la tine cu adevarat.Nu cred ca faci o crima daca il lasi sa iti atinga sanii sau sa tii vada.La urma urmei e prietenul tau.Eu una sa fiu in locul tau si sa am un asa prieten nu l-as lasa niciodata si l-as aprecia pentru felul cum gandeste si felul sau de a fi.:-)Noroc ca am si eu un prieten care ii seamana prietenului tau.:-)
Nu este nimic iesit din comun ca el vrea sa te atinga.si daca el a spus ca asteapta, pai mergi su la intimpinare dai voie sa te atinga sa te mingie.ca oricum ramii virgina si nu-ti este nimic de la asta si daca sunteti impreuna si te iubeste nu trebuie sa-ti fie rusine de el.
Toti baieti fac asa
Vor sa simt persoana care e langa ei sa puna mana sa o mangaie asa fac toti nu numai al tau face asa:*
daca nu iti e rusine de el (desi nu ar trebui s iti fie) lasa-l sa se uite dar nu cand sunteti la scoala sau in alt loc public sper ca te.am ajutat:*
Pai eu cred ca tu nu ii arati de rusine nu? daca e prietenul tau accepta.si cum a zis Foca mai rar is baieti care sa astepte dupa tine si acma ca te pipaie asta fac si eu (de fapt nu stiu un baiat care sa stea linistit) deci Bafta. ( e curios si el cine stie poate nu a mai vazut !
Buna!
Pai sincer. conteaza de cat timp sunteti impreuna, daca ai incredere destula in el...Eu imi spun parerea;
Ce as face eu in cazul tau;
Sa zicem ca ati fi impreuna de 1 an sau cateva luni si ati avea incredere mare in voi.Asta ar fi PERFECT NORMAL; daca i-ai arata sanii.Eu iti doresc noroc in dragoste!
Increderea se formeaza in timp! :*
Hey eu l'am lasat pe iubitul meu sa'mi atinga sanii shhi m'a intrebare acelasi lucru iuar eu am acceptat si apoi a fost multumit.