| Cinevaabc a întrebat:

Am vb cu un baiat mai demult prim mesaje (acum o luna) si m-am intrebat daca il plac si eu i-am zis ca nu stiu si pana la urma a zis el ca ma iubeste ceea ce m-a uimit ca eu credeam ca nu. A zis ca el credea ca eu nu il plac si suferea mult. Aparent amandoi sufeream degeaba. Acum mi-am zis ca sunt cea mai minunata fata si multe alte lucruri si mi-a zis ca e pacat sa nu imi exprim sentimentele privindu-l in ochi. a zis cand vreau eu ca nu vrea sa ma forteze. vreau sa ii zic vineri la scoala, ca nu invatam joi si locuim departe si va trebui sa ii zic in clasa. Eu stiu ca este o persoana minunata, frumoasa, intelegatoare, cu sufletul bun. Mereu ma ajuta si cand plang el mereu ma face sa rad si ma ajuta in legatura cu unele probleme si ma face sa ma simt minunat ca ii pasa de mine.Mi se pare uimitor ca un baiat perfect ii place de mine. Suntem demult colegi de banca.

Vreau sa ii zic vineri, cum sa ii zic? Stiu ca el se va multumi oricum, dar as vreau intr-un mod special, nu doar un simplu "Te iubesc". Va rog sa nu spuneti ceva rau despre faptul ca mai intai i-am zis prin mesaj. Cum sa ii zic?

Răspuns Câştigător
| TheLoveDoctorr a răspuns:

Inchide oechii si imagineaza-ti scena cum ai vrea sa se desfasoare actiunea.Acuma du-te vineri si pune-o in aplicare!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iasa un rahat daca te mai gandesti mult ce si cum o sa faci.

| Cinevaabc explică:

Sunt singura fata care nu injura si nu se gandeste la prosti. nici macar nu este contul meu, ci al unei prietene mai perverse sa zicem. Sunt cea mai cuminte din clasa si cea mai religioasa deci nu mai dati raspunsuri ge ca al lui moxu112qdsfdqsd. Eu nu vb urat si nici el. El e singurul baiat si eu singura fata care nu injura.