| LasTKisS_8385 a întrebat:

Am venit cu o noua intrebare happy va salut pe toti big grin saptamana trecuta a fost ziua de nastere a fetei pe care o plac i-am luat un cadou fara sa stie despre ce e vorba si in ziua aceea doar am salutato am intrebat-o cf dar nu i-am zis la multi ani mai spre seara am tecut pe la ea i-am zis la multi ma pupat pe obraz si ma invitat sa mai raman la ea putin eu fiind mai timid am zis ca nu trebuie sa plec la oras ...etc asa ca am salutato din nou si am plecat dupa aceea a venit ea la mine si a ma invitat la un suc si am zis ca da am ajuns la magazin unde ea a insistat sa imi cumpere mie sucul dar eu nu am acceptat si eu am platit tot ce a cumparat happy dar imi este frica sa ii spun ce simt daca puteti sa imi rasp la 2 intrebari
1. Oare ma place sad?
2. Ce subiecte de discutie as putea avea cu ea avant in vedere ca am discutat cam tot ce se poate?

P. S| Ea aproape niciodata nu intra pe mine la meessenger oare dc? :-s
mersi anticipat big grin

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

1 s-ar putea
2 intotdeauna vor aparea activitatzi comune, discutzi care sa-ti apara in gand!
3 poate ii place ca u sa fi cel care face primul pas, poate si ea la randul ei este timida
p.s. foarte frumos gestul facut! love struck:X:X oricine si-ar fi dorit sa fi fost in locul ei, te asigur de asta.eu cred ca si ea te place.dc nu vb cu ea odata pe mess asa o sa poti sa-i sp mai multe, o sa ai mai mult tupeu, decat atunci cand o vei avea in fata sau mai invit-o din cand in cand la o plimbarica.te pot asigura ca si-a dat seama ca te place dupa acel gest super frumos si daca i-ai fi fost indiferent nu te.ar fi cautat dupa sa te invite la un suc.i-ar fi fost destul gestu sa te invite in casa ca sa te serveasca cu ceva big grin
mergi inainte! te poate astepta o poveste de iubire foarte frumoasa! nu mai fi timid!

1 răspuns:
| SpecialGirl a răspuns:

1.Din cate vad te place
2.Intreab`o cum mai merge scoala...
3.Probabil este mai timidawinking