BUna, nu inseamna neaparat ceva rau, nu inseamna ca va certati si va despartiti, stai linistita.Visele pot avea mai multe semnificatii dar nu trebuie mereu sa dai crezare, mai degraba mi se pare ca e teama de a nu te desparti de el, poate ca il iubesti mult si nu vrei sa il pierzi, de aceea visezi, ori poate te gandesti cam mult la el si adormi cu el in gand, astfel ai tot felul de vise care se datoreaza inconstientului sau subconstientului care trage un semnal de alarma asupra fricii tale interioare de a il pierde.
Sunt doar vise.Si eu am vista ca i-am dat papucii si apoi ne-am impacat (in vis)
Si nu s-a intamplat nimic in realitate!
E doar un vis. Nu inseamna nimic. Si eu am visat acum foarte mult timp lucrul asta dar dupa aceea a fost totul bine si frumos si nu s-a intamplat nimic.
Buna.Nu vreau sa te sperii, dar si eu am visat acum o luna ca m-am despartit de prietenul meu si exact saptamana trecuta ne-am despartit.
Acum, la tine e posibil sa nu se intample asa, eu doar am zis ca la mine s-a adeverit visul.
Numai bine!
Buna.
Nu cred ca asta iti va afecta prea mult relatia cu el. Dar daca tu esti superstitioasa, atunci poate vei vrea sa citesti povestea unei fete, care a vista la fel ca tine:
http://sfaturi.eva.ro/diverse/ce-inseamna-despartire-in-vis-56558.html
Succes!:-*
Eu cred ca ai visat asta pentru ca in subconstientul tau tie teama de asta sau poate ati avut mici probleme. dar de obicei visurile nu se intampla nu cred ca inseamna nimic doar ca probabil il iub prea mult si tie frica de o cearta sau o despartire:*
Salut...pai nu trebuie sa te ingrijorezi, e doar un vis ce nu poate fi realiate, daca va iubiti nici o vorba despre despartite.Ai incredere in relatia voastra si totul va fi ok.
Bafta.
Cind visezi una ca aceasta, in realitate se intimpla opusul, inseamna ca nu te vei certa si nu te vei desparti...
Olgutza întreabă:
anonim_4396 întreabă: