| addaaduta a întrebat:

Am visat ca fostul meu prieten e gay s. avem 2 saptamani de cand ne-am despartit oare inseamna ceva trebuie sa mentionez ca eu inca mai tin la el ma puteti ajuta cu nije sfaturi va rag?

6 răspunsuri:
| Mihaitza009 a răspuns:

Unele vise sunt de multe ori realitate doar ca se petrec mai tarziu poate ca asa este nu stiu sigur insa e posibil sa te fi folosit pe tine adica a fost cu tine ca sa nu para gay intelegi ce vreau sa spun asa ca mai bine inrteaba-l in fata si spune-i direct

| AlisPretty a răspuns:

Faptul ca l-ai visat ca este gay nu inseamna ca si este gay. Crierul este un mare smecheras si cauta tot felul de mijloace sa se simta bine.
Vrei sa te impaci cu el? Ca sa primesti vreun ajutor spune-ne de ce te-ai despartit de el.

| addaaduta explică (pentru AlisPretty):

Pai...intrun fel el s-a despartit de mine pentru ca eu sunt genu da fata de cartier iar el e un baiat cuminte nu fumeaza nu bea iar eu nu am acceptat idee de al lasa sa ma schimbe in nici un fel deci practic e vina mea...dar visul asata ma derutat la maxim si nu stiu cum sa reactionez

| anonim_4396 a răspuns (pentru addaaduta):

Tocmai stilul tau de viata ti-a influentat visul, cine nu crede nu crede si nu doresc reply din partea lor, ai sa ajuni in situatia de a deveni lesbi, asculta la mine ce iti zic

| AlisPretty a răspuns (pentru addaaduta):

Deci ti-am spus visul nu inseamna ca este gay. Stiu ca te-a derutat ca am avut si eu vise care m-au derutat si mai ales cu iubitii mei. Daca il iubesti si vrei sa fii cu el trebuie sa te lasi de unele obiceiuri mai grave si cu timpul sa il faci sa inteleaga ca trebuie sa te placa asa cum esti. Daca vrei sa vorbim mai mult despre acest lucru ma gasesti pe facebook :
https://www.facebook.com/alis.alexandrescu?fref=ts

| Alexa20022000 a răspuns:

Visele-s vise si realitatea realitate