| Cristina788 a întrebat:

Am vorbit 5 luni cu un băiat pe Facebook si dupa aia ne-am întâlnit.
Dupa întâlnire mi-a spus ca nu sunt genul lui si m-a blocat pe Facebook.

Nu i-am facut niciun rău ne întelegeam foarte bine si m-a blocat.
Credeți ca a facut-o din răutate? Sau are altă prietenă?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

A te înțelege bine cu cineva prin mesaje nu e același lucru cu a fi compatibil și în viața reală cu acea persoană.
Nu a făcut-o din răutate, ci doar a făcut-o într-un mod grosolan și total lipsit de respect. Și asta ar trebui să îți arate clar că într-adevăr nu era ceea ce credeai. Sau?!?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Un fraier.

| RAY a răspuns:

Si eu am patit de atâtea ori, la inceput da aveam frustrari, nervi, ura dar apoi am realizat ca nu poti obliga un om sa te placa, faza e ca voi ati vb 5 luni in tot acest timp nu ti a dat seama? A vrut sa faca sex cu tine a văzut ca nu tine si block,cine stie sau ai dat tu poze cu tine editare ca am patit si eu,era urata real si draguta in poze,dar nu vb cu ele luni de zile si zile apoi intalnire, asa e normal sau sunteti imaturu, minori, baieti de la o varsta uni cauta cv serios, de la 25 in sus eu mam marurizat sa spun asa in ultimi 2 ani, depinde, nu as refuza o aventura dar depinde ce vrei de la viata, e complicat cu relatile astea

| Marius22222222222 a răspuns:

Se "grabea" in alta parte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca nu vrea sa mai auda de tine, imi pare rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Așa se întâmplă când cunoști pe cineva în mediu virtual și nu în realitate mediul virtual nu coincide mereu cu realitatea timp pierdut degeaba, sper că ai învățat ceva din chestia asta.e posibil fizic sa nu ii fi plăcut ceva la tine da nu e exclus și chimia, compatibilitatea etc.

| Clytia a răspuns:

Cel mai probabil, nu i-a plăcut de tine, nu s-a simțit atras și ales să "scape" de tine, deși nu a făcut-o în cel mai frumos mod cu putință.