| baby_4423 a întrebat:

Am vorbit cu baiatu pe care il plac si m-a intrebat daca ol plac si i-am zis da. Da nu stiu ce sa-i zic maine la scoala? sfaturi plzz funda

Răspuns Câştigător
| Crisu_7532 a răspuns:

Nu trebuie sa-i zici nimic in mod special. Pur si simplu spune-i "buna" si zambeste-i. deja ai recunoscut ca il placi. de acum inainte, el trebuie sa faca un pas. Nu incerca tot tu sa faci vreun pas pentru ca nu vrei sa creada ca esti topita dupa el, nu? Asa ca lasa-l pe el sa vina la tine. Daca intr-adevar te place, va gasi el o modalitate sa vorbeasca cu tine si sa-ti arate ca te place. Daca nu face nimic, inseamna ca nu te place suficient. Nu pune asta pe seama timiditatii. Tine minte: un tip, oricat de timid ar fi, daca placea o fata va gasi o modalitate sa-i arate asta. succes.

2 răspunsuri:
| RyanGeorge a răspuns:

Si ce anume sa ii zici?
Toate vin de la sine numai sa nu te pierzi asta conteaza, de spus cum am spus, te vezi cu el il saluti va pupati sau sarutati cum crezi tu ca e mai bine si incepeti o discutie pe o tema de genul "ce ai mai facut" sau nu stiu, nu avem cum sa iti spunem exact toate, te vezi si o sa fie chiar usor, acum esti doar putin speriata ca nu sti ce sa ii spui dar o sa vezi ca e foarte simplu happy

| georgesur a răspuns:

Nu trebuie sa-i zici nimic, este suficient sa-i zimbesti!