" LoveConquersAll intreaba:
Am vorbit cu baiatul"
Deci tu crezi ca esti cuceritoarea absoluta in dragoste dar vorbesti de baiatul placut la timpul trecut?! Nu prea se leaga!
Oricum, emoticoanele alea, chiar daca sunt gratis, nu sunt facute sa le arunci la intamplare. Asadar, daca l-ai pus intentionat si il placi cu adevarat ar cam trebui sa ii dai papucii ca e un prost si nu recunoaste relatia in public (aici este posibil ca el sa fie iubitul tau si el sa nu stie?)
Altfel, daca ai pus emoticonul inimioara la misto, ti-a dat cel mai elegant jet oceanic de care se putea folofi el atunci sa te tina la distanta sau era cu "alta" inimioara reala langa el in momentul ala!
Bafta!
O.o Poi hai sa analizam. Deci: Poate mai inteleg astia ceva de la mine Hai sa luam prima parte: Poate mai inteleg astia. La cine oare s-a referit cand a zis "astia"? :-s Habar nu am ) Mai bine fi cinstita si intreaba-l .
L-am intrebat si a zis "lasa ca nu intelegi.doar nu mai trimite inimioare.atat"
Baiatu nu vrea ca altii sa-si faca o parere gresita cum ca ar fi ceva intre voi sau ca el ar fi interesat de tine.
Buna, discutiile interminabile si rautacioase nu au sens. Dupa parerea mea, ori nu-I plac semnele de genul, ori I se pare cam de vreme pentru inimioare. Incearca sa il mai cunosti si cu siguranta vei intelege care era sensul.
Mai termina sa raspunzi in prostie. Ia in serios macar o intrebare
Ai probleme? N-ai capacitatea înţelegerii unui text scris?
Esti foarte amuzant Dar sa stii ca nu am chef si nici timp de tine Imi pari prea copilaros ca sa stai pe site-ul acesta Uita-te la mine! Am 72 de raspunsuri dintre caare 12 raspunsuri castigatoare Iar tu ai peste 110, si ai numai 4 fundite Daca ai lua in serios o singura intrebare, probabil ca ai primi o fundita. Dar vad ca tu vrei doar sa iti bati joc de oameni. Hai gata, nu am timp de tine
Daca as fi inteles as mai fi pus intrebarea, desteptule?
Copil mic şi prost... câţi ani ziceai că ai mă? 17? Vai de pu. la ta.
Da.
Mulţi oameni îşi pun diverse întrebări la care au şi răspunsul, dar refuză să-l accepte.
Să nu-mi spui că nu ţi-ai dat seama că băiatul a vrut să îţi transmită faptul că tu încerci să te aproprii cam mult de el, şi el nu vrea asta, că nu te cred.
Te'am mai vazut si cu ceva ore inainte, dar m-am abtinut dar acum intreci limita, termina in numele lu' Dumnezeu cu emoticoanele acestea excesive ca ma scoti din minti, si mi se pare chiar penibil raspunsul tau catre Arkhasas, zici ca nu ai timp si nici chef de el, ok intelegem, dar la ce **** mea continui raspunsul daca te crezi superior? Ca sa evitam orice forma de conflict te rog, nu'mi raspunde la mesaj, voiam doar sa-ti aduc in vedere punerea de emoticoane excesiva, atat. Sanatate numai bine!
Nu o sa pun emoticon, dar iti voi raspunde. Nu vreau sa iti reprosez, scuze cu emoticonurile, m-am obisnuit. Apropo, i-am dat ignor, nu il mai suportam. Mi se pare prea imatur. Scuza-ma ^_^
Hai sa te luminez. Mai avea niste prieteni langa el. si i.a fost rusine. Si te crede o proasta daca ti.a zis ca n.ai cum sa intelegi.
Omu' ti-a taiat avantul din start ) fara inimi doar prietenie platonica )