| dan9393 a întrebat:

Am vorbit cu o fata zilele trecute si i-am spus ca am observat ca si-o schimbat poza de profil pe mess si ca ii superba iar ea mi-a raspuns,,si-a ta ii frumy:p,, iar eu i-am raspuns a ta ii mai frumoasa iar ea a zis :,,, da bine daca spui tu :p,,,.La amandoua raspusurile pe care le-am primit ea apus la sfarsittongue.Ce a vrut sa spuna cu asta? II de bine? Va multumesc mult

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Ai facut-o sa se rusineze. poate e mai timida de felul ei cand un baiat i face complimente

| dan9393 explică (pentru mona):

Ok.Dar am mai vb pe mess de cateva ori si fata in fata.Crezi ca vrea sa spuna ca ma place sau pur si simplu sa rusinat.ms

| mona a răspuns (pentru dan9393):

Pai sti cum sunt fetele...pot sa isi joace rolul asa de bine in fata u nu-i baiat ca nu mai sti ce sa intelegi, eu totusi cred ca te place fie ca recunoaste sau nu

Sti ti-as fi foarte recunoscator daca mai ajuta inca cu un sfat.Amvb alataieri cu ea si am discutat si am intrebat cmf si m-a intrebat siea si eu i-am raspuns ca mai ma plictisesc cateodata iar ea a zis,,, stai kalm ca nu esti singurul,,,.Ea ii plecata la scoala in franta si tinem legatura prin mess, tel.Io i-am zis ca poate de era acasa faceam si scapam de plictiseala.Ea m-a intrebat ce sa facem? Io i-am raspuns ca poate mergeam la o pizza sau la un suc.Si ea mea raspun,, da na-r fi rautongue,,,.Io i-am spus,, Asa-i?,,, iar ea a zis ca,,, datongue,,,.Ce parere ai despre asta crezi ca da un semna cai place de mine. Din cate se vede foloseste iar,,tongue,, ce vrea sa spuna cu asta? Iti multumesc ca m-ai ajutat si tias fi recunoscator daca ma ajuti si de data asta.ms mult

As zica ca fata are o anumita simpatie fata de tine, poate chiar te place dar nu stiu daca ca pe un amic sau mai mult, oricum daca tineti legatura prin mess asta-i un semn bun...

De unde as putea sa-mi dau seama daca ma place ca pe un amic sau mai mult.Si tinem legatura pe mess dar foarte rar pentru ca nu intra pe mess banuiesc ca ii ocupata.ms

Asta ar trebui sa simti tu cum te place, felul in care iti acorda atentie sau cum iti vorbeste sunt cateva semne ca te-ar place ceva mai mult, poti s o si intrebi direct pentru ca nu cred ca e genul de fata sa nu iti raspunda

Semnele despre care spui m-am gandit si eu dar nu pot sa-mi dau seama insa de fiecare data cand incepe discutia ia pune emoticonul:*,,, ceaoo cf:*? iar eu ii raspund la felcu acelasi emoticon:*.Iar la sf. discutiei tot la fel pune :*. Crezi ca ii un semn lucru asta dupa care pot sa-mi dau seama? Spuneai de atentie cum sami acorde atentie? mersi mult

Sa-ti acorde atentie, adica sa para interesata de ce discuti tu cu ea, deci daca nu te-ar place nu ar sta cu tine la discutii ar gasi scuze ca nu poate vorbi sau are treaba...scuze ar si destule dar din moment ce accepta toate astea inseamna totusi ca te place

0ok dar de emoticonul,,:*,, care am zis mai sus ce parere aveti?,,, scuze AR DESTULE dar din moment ce accepta toate aste,,,.nu am inteles exact ce ai spus. mersi mult

Emotionul ala nu are mare importanta, in concluzie...te accepta ca prieten dar daca vrei sa te accepte ca iubit ar trebui s-o intrebi pe ea[asta nu depinde de mine]...o zi buna!

Mersi mult pentru ajutor si sfaturile pe care mi-leai dat

Cu placere si succes!

15 răspunsuri:
| Antonima19 a răspuns:

Daa e de bine`e. Iti scoate limba. laughing Poate vrea s`o mustii. rolling on the floor

| Crisssy12 a răspuns:

Poate e din prietenie tongue