Ai facut-o sa se rusineze. poate e mai timida de felul ei cand un baiat i face complimente
Sti ti-as fi foarte recunoscator daca mai ajuta inca cu un sfat.Amvb alataieri cu ea si am discutat si am intrebat cmf si m-a intrebat siea si eu i-am raspuns ca mai ma plictisesc cateodata iar ea a zis,,, stai kalm ca nu esti singurul,,,.Ea ii plecata la scoala in franta si tinem legatura prin mess, tel.Io i-am zis ca poate de era acasa faceam si scapam de plictiseala.Ea m-a intrebat ce sa facem? Io i-am raspuns ca poate mergeam la o pizza sau la un suc.Si ea mea raspun,, da na-r fi rau,,,.Io i-am spus,, Asa-i?,,, iar ea a zis ca,,, da,,,.Ce parere ai despre asta crezi ca da un semna cai place de mine. Din cate se vede foloseste iar,,,, ce vrea sa spuna cu asta? Iti multumesc ca m-ai ajutat si tias fi recunoscator daca ma ajuti si de data asta.ms mult
Semnele despre care spui m-am gandit si eu dar nu pot sa-mi dau seama insa de fiecare data cand incepe discutia ia pune emoticonul:*,,, ceaoo cf:*? iar eu ii raspund la felcu acelasi emoticon:*.Iar la sf. discutiei tot la fel pune :*. Crezi ca ii un semn lucru asta dupa care pot sa-mi dau seama? Spuneai de atentie cum sami acorde atentie? mersi mult
anonim_4396 întreabă: