anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vorbit cu o prietena(viitoarea mea iubita) si mi-a spus ca ii place sa faca sex salbatic.ce inseamna asta? ma refer la sexul salbatic.ca e dorita?

12 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Depinde ce intelege ea prin asta. In principiu, este asa cum a zis bogdan, dar poate ca vrea doar sa treaca de anumite bariere. Cum ar fi poate sa faca sex pe balcon.

| Onn3 a răspuns:

Sex agresiv, dezinhibat probabil cu tipete si urlete si eventual pat rupt...laughing)

| hunterpainting a răspuns:

E sex cu tras de par si palme la fund, agresiv asa, si cu vorbe murdare

| Azµre a răspuns:

Atunci fata face de toate laughing bravo.

| irrumator30 a răspuns:

Intreab-o ce intelege ea prin sex salbatic. Pozitii preferate, ce ii place sa i se faca, sa i se spuna, cum sa te comporti cu ea in timpul partidei. Multa bafta!

| DaniAdrian a răspuns:

Ori a zis adevaru ori e cu mintea in colturi cum sunt mai toate fetele din ziua de azi si a spus si ea asa doar ca sa nu uite lumea ca traieste si ea pe pamantu asta.

| SmRpT a răspuns:

Cam greu gasesti din astealaughing

| octha a răspuns:

A zis cai palce sa domine...hee hee, sa fie deasupra.si de cate ori ii spun ca o iubesc spune ca si ea ma iubeste, dar numai ca ea vrea sa fim aproape unu de altu, atunci o sa poata simti mai bine iubirea.nu asa la distanta ca nu-i palce, ca e plecata in alta tara.sincer cand o s-o fac cu ea nu stiu daca si eu sa o fac salbatic sau nulaughing

| octha a răspuns:

Ma,voi nu intelegeti, fata este cu mine si mi-a spus ca ii place sa faca sex salbaticlaughing. numa ca stiu cam ce ar putea sa faca in pathappycat despre faptul ca s-o intreb am discutat cam multe cu ea despre sex, si nu vreau sa creada ca sunt obsedat dupa ea, sau dupa sex.tongue

| Tumblroid a răspuns:

Te invidiez

| cristianoronaldo7000 a răspuns:

Eu stiu ce inseamna sex salbatic eu taman amu fac sex]

| Tudor_Mita_1991 a răspuns:

Sex nebun pe dezbracate pe fu*** ceva de genu