| imyourdestiny2 a întrebat:

Am vorbit cu un baiat pe mess, eu il stiu de pe hi5 iar el a spus ca nu ma cunoaste. e foarte dragut intre noi e doar un an deci nici diferenta de varsta nu e prea mare(eu am 14 el 15)am vorbit ieri pe mess dar doar o data. a zis ca sunt simpatica si m-a invitat la un suc, eu i-am spus ca e prima data cand vb si nici nu stiu prea multe despre el sa mai vb pe mess si dupa aia ne intalnim. a zis ok si ca daca vreau sa ne intalnim vreodata sa-i spun.eu nu stiu ce sa fac sunt mai timida am avut doar un pr cu care nu m-am sarutat(cu limba) si am emotii iar daca merg pun pariu ca o sa ma rosesc toata si o sa-mi doresc sa nu fiu acolo si el o so ia la fuga.eu sunt frumoasa, populara multi cred ca am avut f multi pr dar eu am avut doar unu, nu stiu sa sarut si o sa am mari emotii daca o sa ma intalnesc cu el. cum sa fac sa am incredere in mine sa nu am emotii sau sa ma balbai tongue? help mebig grin

Răspuns Câştigător
| Andreia1 a răspuns:

Pai nu stiu eu asa thinking si eu am emotii laughing)
da incearca sa nu te gandesti ca nu poti. gandeste'te ca o sa va
distrati minunat. si oricum varsta nu conteazabig grin. intalneste'te
:X

4 răspunsuri:
| roxynutza a răspuns:

Si eu am avut aceeasi prb.se spunea despre mine ca am stat cu nu stiu cati insa nu statusem cu nimeni. oricum el va face primul pas cred asa ar fi normal si apoi te lasi dusa de val si nu iti va mai fi frica, sau sa zic ca nu stii sa saruti :*app sa ne spui cum a fost

| udarb a răspuns:

In cea ce priveste sarutatul nu iti face nici cea mai mica problema... el ar trebui sa ia initiativa si apoi totul merge de la sine

| xuanbou a răspuns:

Totul vine de la sine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"eu sunt frumoasa, populara." chatterbox

dupa ce ai spus chestiile astea nu inseamna ca ar trebui automat sa ai si incredere in tine? happy