| georgy7165 a întrebat:

Am vorbit cu un baiat pe mess.Totul a decurs bine, era glumet(adica genul de baiat de care te-ai putea indragosti). La sfarsitul conversatiei mi-a cerut numarul de telefon. I l-am dat,(desi nu fac asta de obicei) am zis ca daca tot ne-am inteles asa de bine. de ce nu? Dar el nu ma mai sunat si nici pe mess cand intra nu mai zice nimic.Atunci de ce mi-a mai cerut numarul de telefon daca nu ma suna? Funda

9 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Poate ti-a dat un test, sa vada daca esti o fata ce se lasa usor pacalita. Iar tu l-ai lamurit.hee hee

| ELLSSA a răspuns:

Sa vada cat de repede poti ceda si la un numar de telefon.

| ionut7782 a răspuns:

Ori nu ia convenit ca ai cazut usor si te considera o fata usoara, ori a gasit alta faa si a uitat de tine.ori te tine de rezerva cum fac baieti in general.mai e faza ca poate e timid.sau poate nu i-a placut de tine si la trei pasi dupa tine deja a sters nr.e greu sa iti dai seama ce este mai exact. sfatul meu este sa il uiti si sa iti vezi de viata ta.succes

| Nu a răspuns:

Ti-a trecut prin cap ca poate n-a avut timp sau a ramas fara net sau n-are minute? :o

| Twitter a răspuns:

Noi de unde sa stim? thinking

| FaruK a răspuns:

Poi posibil a gasit alta fata care ii plc mai mult. Daca nu te-a sunat poate i-o fii rusine sa te sune! Mai multe poti afla daca vb cu el big grin, hai succes si vezi ce ii ziciwinking

| ganton a răspuns:

Te-a cautat pe facebook/hi5 dupa id si a vazut ca esti cam nasparlie?!

| RedBull69 a răspuns:

Stay Linistata Ca O Sa Te Sunehappy

| MadaNice99 a răspuns:

Ti-a cerut nr de telefon ca sa te fraiereasca ori sa aiba mai multi in lista, crede-ma, mi s-a intamplat.