| Elena9328 a întrebat:

Am vorbit cu un om 3 ani de zile.
Zilnic ne dădeam mesaje. După 2 ani și jumătate, a început să se schimbe brusc.
Nu mai era același om, îi dădeam mesaje, răspundea după câteva ore, sau găsea tot felul de scuze.
După ceva timp am aflat că este într-o relație cu o fata sa-i zic F.
Totul ok. L-am întrebat, de ce nu mi-a zis. Fiindcă fiind prieteni buni pe timpul acela nu ar fi trebuit să ne ascundem nimic. Eu am fost foarte sinceră cu el.
Si am zis sa ies din viața sa și să îi respect alegerea și că fata sa nu creadă altceva.
După o luna de zile mă caută.
Spune că nimeni nu l-a înțeles cum am făcut-o eu.
Am zis ok. Hai sa reluam discuția. Am vorbit până a apărut o noua fata M (nu știam nimic de ea ).
Eu i-am zis că țin la el, dar nu sunt persoana care să afișeze lucrul acesta. Sunt o persoana mai retrasă. El văzând asta, a început să îmi tot reproșeze. I-am zis motivele. Au fost și motive pentru motivul in care sunt așa. A zis că a înțeles. In timpul în care vorbea cu mine.
Vorbea și cu M fata respectiva. Eu aflând că mai vorbește cu cineva, de pe Facebook. Și că până la urmă e într-o relație cu ea.
Așa că iar am ales să mă retrag.
A zis că ar fi trebuit să rămân lângă el.
Dar tot nu mi-a spus că e cu o fată și că pe ea o iubește. A zis sa ne întâlnim și că vrea să il îmbrățișez. Nu am făcut-o, nu din orgoliu, ci pentru faptul că era ea. Iar dacă a ales-o pe ea, nu puteam sa-mi bat joc de sufletul ei. Aveam pe conștiință gândul acesta.
După a plecat din țară. Tot bătea apropouri de-a lungul anilor legate de nuntă, de planuri de viitor.
După ce a venit din țară s-a însurat cu fata.
Sunt neliniștită.
Nu înțeleg unde și cu ce am greșit.
Va rog cei care ați trecut prin asta să mă lămuriți.
Nu regret.
Asta este viața până la urmă
Eu am ținut la el. El nu. Asta cred.

Răspuns Câştigător
| Laila12Izabela a răspuns:

Uneori in viata trebuie sa renunți la fericirea ta,sa te sacrifici pentru alții. Inteleg ca ai semne de întrebare. Dar asa e viata cu bune cu rele trebuie sa o trăim. Gestul tau de a renunta la persoana iubita,pentru a nu suferi cealaltă fata, e de admirat, imi demonstrează că esti o femeie puternică și cu un suflet mare. Sunt fericita, ca mai exista persoane, ca tine cu inima buna.Ridică capul sus si mergi mai departe, esti o femeie puternică, care a suferit mult din dragoste si sunt sigura, ca va veni si bărbatul potrivit pentru tine. Toate lacrimile pe care le-ai vărsat pentru el vor fi răsplătite cu fericire.Va veni si momentul tau. Uneori trebuie doar sa astepti. Si sunt sigura, c undeva exista un bărbat potrivit pentru tine, care va ști sa aprecieze femeia ce va sta lângă. Esti o fata speciala, nu uita asta nu mulți au puterea de -a lasa de la ei, de -a si sacrifica fericirea pentru anumite persoane pe care nu le cunosc sau cu care nu au schimbat o vorba in viata lor.

| Laila12Izabela a răspuns (pentru Laila12Izabela):

Multumesc pentru funda, dar ce am scris nu a fost pentru a mi da funda, a fost ceea ce am gândit si ceea ce mi-ai lasat tu impresia. Oricum mersi. ☺?

| Elena9328 explică (pentru Laila12Izabela):

A fost ceea ce am avut nevoie. Eu îți mulțumesc. happy

| Laila12Izabela a răspuns (pentru Elena9328):

Nu ai pentru ce.Ma bucur, ca te-am putut ajuta.

15 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Tu nu aveai ce voia el, simplu adica iti lipseste sau esti o persoana cu anumite chestii peste care el nu poate sa treaca, cam asta e cauza, deci trebuie sa gasesti pe cineva ca si tine.Nu stau sa dau detalii sunt chestii legate de fizic si de sex, aia e tot.Vad asa ca si caracter esti ok, ar mai fi ceva chestii legate de cum esti intr-o relatie, daca esti curata, daca esti harnica, bine nu sa te duci neaparat la munca dar sa poti in caz de ceva sa te descurci.EL nu omsa iti zica niciodata adevaru, indiferent ce ai face tu.Asata nu ca sa insurat nici daca era cu tine nu ti-ar fi spus, pentru ca nici tu nu cred ca ai spune unui barbat ceva ce nu-ti plac e la el.Sa fim seriosi. Uite iti dau un exemplu.Gasesti un barbat iti place de el cum arata, stai cu el o v reme apoi te desparti.Tu nu accepti sa zic ce se intampla in pat, sa zic nu esti multumita de scula lui laughing ce faci? Vii si spui frrate o ai mica sau o ai prea nu stiu cum? Ai tu curajul asta? Nu prea cred, asa ziceam si eu laughing si sunt tot felul de chestii pe care oamenii nu si le spun.Am dat asa exemplu asta dar sunt si altele, destule

| Freya1 a răspuns:

Uite si eu am trait ceva asemanator,doar ca eu chiar am fost cu respectivul.
Cand am fost cu el facea figuri, nu ii convenea nimic, ne certam ne desparteam si tot asa pana am decis sa plec de tot din viata lui pentru ca imi faceam mie rau.
Ani de zile m-a cautat si am vorbit.Mi se destainuia, eram apropiati, ne simteam bine si brusc disparea o perioada si aflam ca era cu una. Aparea iar si tot asa pana mi s-a luat mie si mi-am facut o relatie, si i-a fost atat de ciuda ca nu am stat eu singura pana la adanci batranesti incat a inceput sa imi faca probleme.
Cert e ca tu pentru el ai fost confidenta si rezerva lui de acolo ce ii tineai de urat si probabil il asteptai ca poate sa te priveasca altfel.El te-a tinut acolo ca sa aiba "caldut" si sigur pe cineva care il vrea daca nu gaseste altceva mai bun.Nu te mai gandi, lasa-l in urma.

| sofisis a răspuns:

Pai este extrem de simplu. Ele sau ea era fizic acolo, tu nu. Punct.

| Emma30555 a răspuns:

Celelalte erau genul mai bagacioase, s au mișcat mai repede, voi v ați lalait prea mult și nu s-a întâmplat nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai simtit tu nevoia sa te descarci pentru el, bravo acum urmeaza adevarata greseala.
Parerea mea este ca esti prea insistentã, din a 3-a propozitie zici ca "răspundea după câteva ore, sau găsea tot felul de scuze." adicã serios acum pe tine te deranjeaza asta, nimeni nu isi doreste sa stea cu o persoanã astfel. Care incepe sa-i controleze si sa stie neaparat, toata viata parteneruli(ce face, unde este) este doar o libsa de incredere dintr-o frica interioara de pierdere(gelozie)

| Elena9328 explică (pentru anonim_4396):

Nu m-a deranjat. Și nu sunt genul să d ea sute de mesaje să afle nu știu ce.
Pur și simplu îi dădeam un mesaj de genul ", hei, ești bine"
Și nu mai insistam. Credeam că are treabă. Și l lăsăm.

| NicoletaSimina a răspuns:

Isi bate joc de tine, cand se desparte de alta, se intoarce la tine.Pe viitor, incearca sa nu mai repeti aceste greseli.Fii puternica si lupta! Timp de 2 ani de zile am trait un calvar, barbatul pe care-l iubeam m-a torturat, din cauza geloziei.M-a calcat in picioare, a sters cu mine pe jos, s-a razbunat pe mine.Am ales sa lupt pentru mine!

| Elena9328 explică (pentru NicoletaSimina):

Multa fericire îți doresc!

| NicoletaSimina a răspuns (pentru Elena9328):

Va multumesc din suflet! La fel si dvs. sa aveti multa fericire si sanatate!

| Alli23 a răspuns:

Crezi ca a murit mama ****? laughing

| reik a răspuns:

In primul rand vreau sa te felicit pentru astia 3 ani, ai avut o rabdare de nu pot sa cred...
In al doilea rand e mai bine ca s-a insurat, ca probabil ar mai fi aparut si alte litere si te mai duceai inca vreo 3 ani in ``relatia`` asta...
Nu cred ca ai gresit cu ceva si chiar nu stiu ce ``sfat`` sa iti dau, eu ti-am scris doar pentru ca m-a impresionat rabdarea asta a ta, de neinteles intr-un fel.
De fapt te-as cere de nevasta, dar am inteles ca TPU nu e pentru matrimoniale, asta am vrut sa iti spun.