| Swallow a întrebat:

Am vrut mereu sa stiu, baieti, voi aveti acea atirnare sufleteasca fata de un lucru sau o persoana cum o au fetele? sau doar in fata spune`ti "ce frumos, mersi" iar in spate aruncati la gunoi acel lucru?!

pe. s. am vrut sa stiu daca baietii tot sufera din dragoste?! din cei pe care`i stiu nu exista asa ceva, doar fete.

Răspuns Câştigător
| DarQueen a răspuns:

Ei bine, să ştii că şi băieţii suferă din dragoste... uneori, mai mult decât ai putea crede.
Nu o dau în dramă aici, pentru că nu îmi public viaţa într-un răspuns...
Cât despre "lucruri", fiecare are o însemnătate aparte, şi nu merită "aruncat la gunoi" fie şi prin vorbe. Cam asta cred eu.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Suferă și ei că doar nu sunt din piatră.
Pa, pa.

| TitiDrLove a răspuns:

Eu unul ma atasez foarte repede de ceea ce spui tu si mereu sufar foarte foarrte mu8lt.Nu mi-e rusine sa recunosc ca am plans nopti, ca am fost distrus si ca am simtit ca viata mea s-a terminat atunci cand am ramas singur sau am piedut ceva.crede-ma

| TitiDrLove a răspuns:

"Eu unul ma atasez foarte repede de ceea ce spui tu" ma refer la un lucru/persoana

| FlyingSoul a răspuns:

Eu unul nu mi-e rusine sa spun despre mine ca sunt sentimental si chiar am plans mult can fata care o iubeam si de doi ani tot o iubesc nu a vrut sa imi dea o sansa sa ii arat cat de mult tin la ea (si de 2 ani nu mi-a dat nici o sansa desi i-am zis de vreo cateva ori ca mor dup ea) si despre tipa aia daca mi-ar pune ceva care pute in ghiozdan chiar as pastra acel lucru.

| Swallow explică (pentru FlyingSoul):

Interesant,interesant happy

| NoNameo a răspuns:

Baieti nu sufera ca fetele din dragoste... Adica multi dintre noi (baietii) zice dupa ce o fata se desparte de el ceva de genu "nu are nimic gasesc alta" deci nu suferim la fel ca voi, si eu nu arunc la gunoi mai ales daca cineva simte ceva pentru minebig grin Acum depinde de restul ca sunt multi care "nu au suflet" si isi bat joc de persoana pe care spun ei ca o "iubesc".