| eugensuperstar a întrebat:

Am vrut sa fac sex cu prietena mea si tot zice ca nu poate sa faca ca e pe rosu sau pe stop.Ce inseamna asta ca nu vreau sa o intreb pe ea ca nu vreau sa par penibil?

Răspuns Câştigător
| Shinnok9409 a răspuns:

Aaa si sa nu uitam curge si sange amice realitatea e scarboasa da nai ce-i facewinking (sa nu zica fetele ca am zis ca is scarboase k nu e asa pnm asta e anatomia) nu e vina lor

15 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Are menstruatie adica scurgeri de sange din vagin. Informeaza-te mai bine : http://www.sfatulmedicului.ro/dictionar-medical/menstruatie_4160

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Nu cred ca iti doresti sa faci sex cu ea cand e la menstruatie

| cristiiiiiii a răspuns:

Pai cum vrei sa faci sex cand tu nu esti pus la punct nici macar cu partea teoretica laughing) stopul inseamna cand ea este la menstruatie

| unknownn a răspuns:

Pai la 12 ani care-i ai ce sex sa faci mai baiatule?

| eugensuperstar explică (pentru unknownn):

Am 23 de ani dar pe mine nu ma intersat partea asta.Ca proasta aia de profa nici nu a zis nimic de asa ceva si Biologia era materia mea preferata.Da aia cand am fost la subiectul ala la evitat rusine invatamanatului din Romania

| Vix999 a răspuns:

Daca tu nu ai auzit de asa ceva pana acum, CLAR nu ai ce sa cauti sa faci sex! Esti total dezinformat. Ai mai mult de 12 ani?

| LineGuide a răspuns:

E in perioada menstruatiei, si nu e igienic.
Mult noroc!

| Different69 a răspuns:

Are ciclu laughing ii curge sange din vagin

| alexclaudiu2003 a răspuns:

Ai lipsit de la scoala la greu happy, in scoala generala, clasele V - VIII (5-8) se invata la Biologie

| CeInteleptul a răspuns:

Este pe stop 3-5 zile pe luna
spune-i asa fetei!

pentru mine contezi cel mai mult in viata asta si imi place f mult de tine!
apoi ii dai un cadou dragut.

ascult-i senimentele.
fa asta o sapt.
apoi invit-o undeva. la o cabana, hotel, apartament.
si acolo faci dragoste cu ea

nu mai fi disperat!

| Sasha203 a răspuns:

Tu vrei sa faci sex dar nu te-ai informat deloc. Daca nu sti ce inseamna nu ma mir ca nu vrea. Totusi, sa nu iti zic direct...pot sa-ti zic, ca se afla in aceea perioada a lunii"mai dificila"...happy

| eugensuperstar explică:

Singura solutie vad ca e amanta. Maria Ioana ca nu stau eu in aer pe final de an.Am auzit ca ciclu asta e doar vara cred ca ma minte.

| Shinnok9409 a răspuns:

E la menstruatie manwinking adica cam nasol de tine 1 la mana ea are dureri nasole in perioada aia 2 la mana uneori o sa mai si miroase urat depinde nu sunt fata si nu pot sa-ti dau un raspuns detaliat google stie sigur.dar e intampla doar odata pe luna si tine 4-5 zile cam asa de fiecaredata cam aceeasi perioada acum depinde asa ar fi normal deci bafta si ai grija femeile in perioada aia sunt mai sensibile mai expuse la riscuri fii calm si intelege iar durerea poate fi ori mai mare ori mai mica hai good luck si ai rabdarewinking

| Shinnok9409 a răspuns (pentru Shinnok9409):

Aaa si sa nu uitam curge si sange amice realitatea e scarboasa da nai ce-i facewinking (sa nu zica fetele ca am zis ca is scarboase k nu e asa pnm asta e anatomia) nu e vina lor

| Ririnoname a răspuns:

Doamne ma mir cum stii sa faci sex cu ea.

| Andrei_Cezar_Moarti_1973 a răspuns:

Inseamna ca e pe ciclu