anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vrut sa o fac aseara cu iubita mea, am stat 8 ore dupa ea si cand a fost sa se intample, nu mi se mai scula. Aveti idee de ce?
Mentionez ca este virgina si de asta a avut retineri.

16 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Emoții sau deja ajunsesei să te enervezi tot așteptând momentu

| Violleta2022 a răspuns:

Posibil emotii mari, posibil masturbare prea multa in trecut, posibil probleme erectile samd.

| sawareekh a răspuns (pentru Violleta2022):

La ce te referi prin probleme erectile?

Daca reduc masturbarea? Va fi mai bine?

| Violleta2022 a răspuns (pentru sawareekh):

Ai doar 17 ani, deci nu ai vreun pic de experienta sexuala si probabil te masturbezi excesiv, ambele contribuind la lipsa erectiei.
Este normal ca prima oara sa ai emotii care uneori cauzeaza lipsa erectiei.
Apoi, va trebuii sa o lasi mai moale cu masturbarea, ca sa ai reactii si la pasarica unei fete, nu doar la propria mana.
Problemele erectile apar si din cauza unei masturbari excesive.

| Violleta2022 a răspuns:

In ce priveste sa-i ceri unei virgine sex oral, nu te sfatuiesc, ca ii distrugi orice vis frumos despre sex si va refuza sau va rupe imediat relatia. Este practic dezgustator sa faci acest lucru de prima oara, tratatnd-o practic ca pe o curva ordinara, nu ca pe o iubita.
Nu uita sa-i faci un preludiu de cel putin 10 min ca sa se excite, relaxeze si umezeasca vaginul, fiind abia dupa preludiu pregatit de sexul cu penetrare.
Sfaturile unuia de mai sus cu sexul oral, se aplica prostituatelor, nu fetei pe care o iubesti!

Imi poti accepta cererea de prietenie te rog?

| corbulalbrosu a răspuns:

Stres acumulat. Oboseala psihica. Probabil si mentala.

| Emilian65 a răspuns:

Cauzele lipsei de erectie sunt: oboseala fizica si mentala, inhibitia si probabil o masturbare in exces.

| sawareekh a răspuns (pentru Emilian65):

Am sa reduc masturbarea, crezi ca va ajuta pe viitor?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca ai ceva emotional care ti se intampla.

| Paul754880338 a răspuns:

Un mister ar fi fost daca inca ai fi avut erectie dupa 8 ore de "negocieri". Poate ar trebui sa luati in calcul, amandoi, "tratative" mai scurte. Si daca e da si daca e nu, trebuie sa fii constient ca mai exista si un maine.

| MValentin a răspuns:

Si eu am patit asta prima data vaai ce naspa o fost

| AIeXxX a răspuns:

Când nu se scoală pune-o să ți-o sugă câteva minute.
Eu când am avut primul meu act sexual eram atât de stresat ca nu se scula deloc. Încearcă să te relaxezi.

| Gabriel_Iliuta_1994 a răspuns:

In locul tau as pune-o sa ma suga vreo o ora, ca ti cam moarta

| sawareekh a răspuns (pentru Gabriel_Iliuta_1994):

Nu planuieste sa faca asta in viitor. Nu pot.