Bu cred pentr ca l-ai facut sa simta prost! doar sa ii explici de ce ai plecat sa inventezi o scuza.Succes!
Ce termeni de masurare/descriere mai aveti voi generatia noua...
Poate o am si eu "super maca" si nu stiu.
Este ceva de bine "super maca"? sa stiu daca mai spui cuiva asa ceva.
Poate o fi un trend nou si o sa ne prinda pe toti.Nu o sa mai fie "cool" sau "super" o sa fie "super maca".
Dar totusi de la ce vine "super maca"?
O fi o abreviere de la cuvantul "macara" ca daca este asa atunci si eu am o "super maca".
Sau poate tu vrei sa dai lovitura pe piata muzicala asa cum a facut si Banica jr? El cu Super Love tu cu "super maca"? As vrea sa aud un astfel de duet.
Daca a inteles de ce ai plecat,nu mai poti,l-ai jignit.
Oricum,de ce ai vrea sa-i mai vorbesti din moment ce numai dimensiunea te interesa?
Pt tine e doar un obiect sexual,nu-l consideri fiinta umana cu creier,suflet si calitati!
Si, pe urma, va suparati cand va suteaza baietii de nu va vedeti!
You sux. ce mai vrei de la ala daca iti pasa doar de dimenisune? exista sex shop`uri. ia-ti un "dildau" si gata
Miram-as sa mai vorbeasca cu tine, dar nu trebuie sa fie nrapata mare, ci mica si jucausa.si pana la urma cata vreme-ai nas si limba, legea p****i nu se schimba
Pot sa iti dau o veste proasta? Nu exista penisuri de 30.Stai,nu plange inca.Te pot satisface si "juniorii" daca ii lasi.Sau eventual te poti muta in Africa ca baietii de acolo o au super mare