A face sex cand partenera e pe stop implica doua aspecte: unul fizic si unul psihic.
Cel fizic reprezinta persoana de sex feminin, careia ar putea sa-i apara unele dureri in timpul actului, aici depinde de fiecare in parte, unele pot face sex dupa primele 2-3 zile de la inceputul ciclului, altele doar chiar la sfarsit, sau poate nici atunci.
Concluzia e ca daca atata timp cat nu iti creaza disconfort actul in sine esti libera sa faci sex chiar si pe stop.
Al doilea aspect, cel psihic, pune accentul pe barbat si felul in care vede el acea sangerare. Parerea mea e ca atata timp cat el doreste sa faca acest lucru nu ii e sila de nimic. Deci ar trebui sa stai linistita din acest punct de vedere.
Ai spus bine "am auzit ca daca..." in dragoste si sex nu e nimic sigur, iar daca te mai gandesti putin si la BTS si la scurgerile de sange parca nu iti vine sa o faci fara protectie.
Daca nu va deranjeaza puteti sa o faceti si in cada din baie, astfel ve-ti experimenta poate si ceva nou (in cazul in care nu a-ti mai incercat) si eliminati astfel si "grija" sangelui.
Scucces si sper sa va simtiti bine!
Gravida poti ramane absolut oricand, dar riscul e mai mic in primele 5 zile de la venirea menstruatiei, deci practic in zilele de sangerare (daca ai menstruatii perfect regulate). Cat despre partea cu igiena: sexul in timpul menstruatiei poarta un risc crescut de infectii pentru ambii parteneri. Folositi neaparat prezervativ (pentru a reduce riscul mai ales pentru el) si spalati-va amandoi cu mare atentie atat inainte cat si imediat dupa contactul sexual.
Daca ii va placea sau nu asta nu am de unde sa stiu. dar protejeaza-te. nu face prostia de a face sex neprotejat
Nu te gandi la asta, in primul rand prezervativul folositil orice ar fi, imi dai impresia ca de abia v-ati cunoscut si hop la pat
Dar chiar asa nu mai poti astepta o zi? se zice ca insarcinata nu ramai in perioada sterila adica in primele 10 zile dupa ciclu
Nu se stie.Sincer sa-ti spun. odata ce pe el nu il deranjeaza ca tu esti pe stop.nu te mai sfii atat si dai baiatului ceea ce iti doreste. dar cel mai bine ar fi sa va protejati.pentru ca nu se stie niciodata ce se poate intampla.Mult succes!
Pune un prosop sub tine si nu o sa deranjeze pe nimeni atata timp cat nu murdariti toata camera si faceti dus pe urma
Sunt putine sanse sa ramai insarcinata.
daca tii la el si crezi ca e baiatul potrivit, fa-o:*:*
bft si nu uita prezervativul :*
Nu e deloc adevarat. Teoretic nu ai ramane gravida, dar exista un procent de 5-10% care tot ramai.
Asta depinde de tip, daca lui ii convine sa se 'murdareasca' si asa.
Daca faci "sandvisuri" cat timp esti pe stop, am auzit ca ramai gravida.
Dar daca prietenul tau te iubeste si te respecta, nu o sa il deranjeze faptul ca tu nu vrei sa faci "sandvisuri" acum. Dar daca iti reproseaza, inseamna ca nu te iubeste si nu te respecta, si ca sta cu tine doar ca sa nu steie singur.