| croissant a întrebat:

Am zis sa dau o sansa sa incerc o relatie noua cu un baiat dupa 1 an de singuratate doar ca mai am anumite momente cand imi este dor de el. Credeti ca imi va trece pe parcurs?

Răspuns Câştigător
| Dragosdoar a răspuns:

Nu,inca te vei mai gandi la el, daca cel nou nu te face sa uiti de el.

5 răspunsuri:
| Atakamass a răspuns:

Toate smecheria e "un an de singuratate" laughing. Daca o faceai mai devreme il si uitai si nici nu aveai 1 an de singuratatewinking. Plus ca iti spun din propria experienta, daca dupa despartire te gandesti ce face sau cum e sau te concentrezi la el ( bineinteles din cauza singuratatii ) o sa ajungi sa faci o obsesie. Si crede-ma asta cu doru e doar pana o sa te combini cu altul dupa aia nici nu o sa iti mai aduci aminte cum arata laughing.

| bogdichis22 a răspuns:

Sora mea a fost impreuna cu un baiat pe care il placea foarte mult si el o placea foarte mult, dar el a zis intr-o zi stii m-am plictisit de noi si sa despartie de ea, in aceea noapte na dormit, dimineata abia daca am conviso sa manance, naspa era ca ei mergeau la aceeasi scaola si il vedea in pauze si i se facea dor, dupa ce sau facut 3 luni ia a inceput partial sa-l uite dar mai avea momente de dor dupa 5 luni de la acea zi, am iesit in parc cu ea si cu inca 2 prieteni, eu trebuia sa fug rapid la antrenament si am lasat-o, cand am ajuns acasa, ea nu era, si parinti nu ne lasau mai mult sa stam in parc pana la 10 si era 11, mi-am luat bicicleta si m-am dus dupa ea si ce sa vezi, era pe banca cu un baiat un prieten de al meu din cei doi si vb, cand m-am dus la ea, i-am zis de ce nu a venit acasa ea mi-a zis ca telefonul i s-a stins si nu stia cat e ora si un om i-a zis ca e 9( mi-am dat seama ca mintea dar am lasat-o asa) am ajuns acasa si dupa o vedeam mult mai bucuroasa, te asigur cand o sa gasesti un baiat care sa te iubeasca o sa uiti de el complet, dupa 2 saptamani ea a inceput sa mearga in oras singura, zicea ca se duce pana la o prietena, odata m-am gandit sa o urmaresc am mers cu un prieten si am vazut ca se intalnea cu cel din parc( paul) m-am bucurat sa vad ca a uitat de ala, cand a venit acasa am vazut-o fericita, i-am zis da ce esti asa fericita?laughing ia m-am distrat cu prietena mea, zic eu serios si ce ati facut? ia eeee nu conteaza laughing ( dar era asa bucuroasa) dupa am stat si am vb cu PAUL mi-a zis ca si el o place, el nu mai avuse o iubita dar stiam ca daca vor fi impreuna o sa o iubeasca dupa o saptamana cand a intrat in casa eu eram la tv o vad asa trista. i-am zis ce s-a intamplat... mi-a explicat cum a fost de 1 luna impreuna cu PAUL si ca azi l-a vazut pe el cu o fata pe care a si sarutat-o, eram gata sa il si bat, in noapte aceia m-am dus la el si cand am vb cu el mi-a zis cine a fostlaughing, si mi-a aratat o poza am recunoscut-o era maicasa deci te gandesti XD mo luat rasu i-am arata poza surori mele si a inceput sa rada XD si sa zica vai ce proasta is ( ei nu isi cunosteau parinti uni altuia ) atunci i-am zis la PAUL sa i faca o surpriza si sa vina sa ia cina in seara urmatoare cu noi ia era super fericita sa inteles bine cu parinti nostri si deja de 1 an sunt si eu impreuna cu o fata dar ia s-a mutat din oras la 500 km si o vad doar vara, iti spun sigur dupa ce o sa intalnesti un baiat care o sa te iubeasca fi sigura ca il uiti si nu e nevoie sa plangi dupa el crede-ma. Eu acum am o problema care ma incurca adica cosurile si de abia astept sa scap de ele daca ai un sfat pentru mine as fi bucuros sa mi-l zici

| Atakamass a răspuns (pentru bogdichis22):

Problema cu cosurile, incearca sa schimbi sangele laughing daca intelegi sex tati!

| croissant explică (pentru bogdichis22):

Buna da, eu am scapat complet de cosuri. Eu am folosit Asocilin se gaseste la un petshop sau farmacie veterinara. Este foarte bun

| bogdichis22 a răspuns (pentru Atakamass):

Asta e total fals, crede-ma nu cred ca ai avut cosuri si e o situatie naspa sa le ai.